18.9 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăEconomieFoto interviuCântărețul Justin Bieber își caută o nouă iubită. Ce calități trebuie să...

Cântărețul Justin Bieber își caută o nouă iubită. Ce calități trebuie să aibă

Cântăreţul canadian Justin Bieber a spus că îşi doreşte să întâlnească o femeie sinceră pe care să poată să o iubească toată viaţa, scrie contactmusic.com.

Deschideţi galeria foto de mai sus pentru a vedea imagini cu Justin Bieber.

“Îmi doresc o femeie sinceră şi cu multă încredere în sine. Trebuie să mi se pară foarte atrăgătoare şi să mă pot imagina alături de ea pentru tot restul vieţii”, a spus Bieber.

Citeşte şi: George Clooney a dezvăluit motivele pentu care s-a îndrăgostit de soția sa

De asemenea, artistul a spus că este dezamăgit de el însuşi, din cauza ultimelor greşeli pe care le-a făcut. Între acestea se numără arestul pentru infracţiuni de conducere, aruncarea cu ouă în casa unui vecin şi abandonarea maimuţei pe care o avea drept animal de companie.

„Am devenit din ce în ce mai obraznic. Nu am avut oameni care să mă verifice. Am dezamăgit foarte multă lume în ultimii ani, dar ştiu că încă mă pot revanşa şi pot face muzică bună”, a spus Bieber.

În plus, artistul a spus că vrea să facă oamenii să înţeleagă că acele greşeli nu îl definesc: „Eu sunt o persoană căreia îi pasă de ceilalţi oameni”, a spus vedeta.

Citeşte şi: Prințul Harry, cerut în căsătorie și sărutat pe buze de o studentă. Cum a reacționat

Justin Bieber şi-a început cariera în muzică prin intermediul reţelei Youtube, unde a fost descoperit de Scooter Braun, care mai târziu i-a devenit manager. Braun a aranjat ca Bieber să îl întâlnească pe interpretul Usher în Atlanta. La scurt timp după aceea, artistul a obţinut un contract cu casa de discuri Island Records.

Albumele muzicale pe care Justin Bieber le-a lansat până acum sunt „My World 2.0” (2010), „Under the Mistletoe” (2011) şi „Believe” (2012).

Cele mai citite

A fost găsită fetița dispărută la Iași. Alazaroaie Riana Danielle a plecat de la școală, dar nu mai ajunsese acasă

ALAZAROAIE RIANA DANIELLE are 10 ani și fusese văzută ultima dată purtând uniforma școlară. La momentul dispariției, ea se afla pe raza municipiului Iași,...

A fost găsită fetița dispărută la Iași. Alazaroaie Riana Danielle a plecat de la școală, dar nu mai ajunsese acasă

ALAZAROAIE RIANA DANIELLE are 10 ani și fusese văzută ultima dată purtând uniforma școlară. La momentul dispariției, ea se afla pe raza municipiului Iași,...

Papa Francisc spune că tensiunile și dezbaterile sunt inevitabile într-o societate modernă

Argumentele și tensiunile sunt inevitabile în societatea modernă și nu ar trebui să fie ascunse sub preș, a declarat sâmbătă Papa Francisc, avertizând că...
Ultima oră
Pe aceeași temă