21.4 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăEconomieFoto interviuJulia Roberts va primi un premiu pentru întreaga activitate

Julia Roberts va primi un premiu pentru întreaga activitate

Julia Roberts va primi premiul Donostia pentru întreaga activitate, luna viitoare, la Festivalul Internaţional de Film de la San Sebastian, care are loc între 15 şi 25 septembrie, relatează Mediafax.

Într-un comunicat de presă, organizatorii festivalului au lăudat apariţia Juliei Roberts în filme de mare succes din ultimii 20 de ani , subliniind prestaţia sa din filme precum “Magnolii de oţel” şi “Frumuşica”. Totodată, organizatorii festivalului au lăudat-o pe celebra actriţă pentru apariţia sa din filmul “Erin Brockovich”, pentru care a fost recompensată şi cu premiul Oscar.

Cel mai recent lungmetraj al Juliei Roberts, “Mănâncă, roagă-te, iubeşte/ Eat Pray Love”, în care joacă şi actorul spaniol Javier Bardem, va fi prezentat în afara competiţiei la cea de-a 58-a ediţie a Festivalului Internaţional de Film de la San Sebastian.

Printre câştigătorii din anii trecuţi ai premiului Donostia se numără Lana Turner, Francis Ford Coppola, Woody Allen şi Ian McKellen.

Lungmetrajul “Mănâncă, roagă-te, iubeşte/ Eat Pray Love” va avea premiera în România pe 15 august.

Julia Roberts, în vârstă de 42 de ani, este mama unor gemeni în vârstă de cinci ani şi a unui fiu în vârstă de doi ani. Actriţa, deţinătoare a unui premiu Oscar, şi-a câştigat celebritatea cu rolul din filmul “Frumuşica/ Pretty Woman”.

Cele mai citite

VIDEO. Andreea Marin a dezvăluit secretul prin care își ține soțule aproape: “Construim în continuare”

Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu alcătuiesc unul dintre cele mai discrete cupluri din showbiz-ul românesc, evitând expunerea excesivă în mediul public și preferând să-și...

Evenimente de Noaptea Muzeelor

Evenimentul Noaptea Muzeelor, aflat la a XX-a ediţie, se va desfăşura în România pe tot parcursul zilei de astăzi.La eveniment şi-au anunţat participarea muzee,...

Mircea Geoană critică dur sistemul de vot din România: Este cel mai primitiv din toată Europa

Sistemul de vot din România este cel mai primitiv din toată Europa a declarat, sâmbătă, secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, la Congresul...
Ultima oră
Pe aceeași temă