22.4 C
București
duminică, 19 mai 2024
AcasăEconomieFoto interviuJanet Jackson, pe urmele celebrului său frate. Ce decizie majoră a luat...

Janet Jackson, pe urmele celebrului său frate. Ce decizie majoră a luat artista

Interpreta americană Janet Jackson, sora „regelui muzicii pop”, Michael Jackson, s-a convertit la Islam, potrivit contactmusic.com.

„Simte că şi-a găsit locul în noua religie, iar familia ei îi respectă alegerea”, a spus o sursă apropiată artistei pentru The Sun.

Cântăreaţa a anulat concertul pe care ar fi trebuit să îl susţină în acest weekend, în cadrul festivalului muzical HeartRadio, la care vor participa Kanye West, The Killers, Coldplay, Kenny Chesney, Blake Shelton, The Weeknd, Duran Duran, Lil Wayne, David Guetta şi Disclosure. Motivul ar fi o problemă care o împiedică pe Janet Jackson să facă o călătorie cu avionul, potrivit Las Vegas Review-Journal.

Janet Jackson, în vârstă de 49 de ani, s-a căsătorit, în anul 2012, cu miliardarul musulman Wissam Al Mana. Ea a mai fost căsătorită de două ori, prima dată cu interpretul Réne Elizondo, între anii 1991 şi 2000, și a doua oară cu artistul James DeBarge, între anii 1984 şi 1985. 

Artista nu este prima care s-a convertit la Islam în familia Jackson – fraţii ei, Michael şi Jermaine Jackson, au adoptat, de asemenea, această religie. 

Între albumele pe care Janet Jackson le-a lansat de-a lungul timpului se numără Janet Jackson (1982), Dream Street (1984), Control (1986), Janet Jackson's Rhythm Nation 1814 (1989), janet. (1993), The Velvet Rope (1997), All for You (2001), Damita Jo (2004), 20 Y.O. (2006), Discipline (2008), Unbreakable (2015).

Cele mai citite

Ministerul Finanţelor: Numărul posturilor ocupate în instituţiile şi autorităţile publice a scăzut uşor în martie 2024

Numărul posturilor ocupate în instituţiile şi autorităţile publice din România era, în martie 2024, de 1.289.540, cu 425 mai puţine comparativ cu luna anterioară...

Universitatea Craiova – „U” Cluj, în finala barajului pentru Conference League. „Șepcile Roșii” au învins Oțelul

Ultima echipă care va reprezenta România în cupele europene se va decide dintre Universitatea Cluj și Universitatea Craiova, după ce formația antrenată de Ioan...

Armata din Republica Democratică Congo a anunţat dejucarea unei tentative de lovitură de stat

Armata din Republica Democratică Congo a anunţat duminică că a dejucat o tentativă de lovitură de stat, la care au participat atât străini, cât...
Ultima oră
Pe aceeași temă