2.3 C
Bucharest
Wednesday, 29 November 2023
HomeEconomieFoto interviuDezvăluire ULUITOARE a lui Colin Farrell. Actorul a fost SUSPECT într-un caz...

Dezvăluire ULUITOARE a lui Colin Farrell. Actorul a fost SUSPECT într-un caz de crimă

Actorul irlandez Colin Farrell a mărturisit, în emisiunea “The Tonight Show” de la postul TV NBC, că a fost suspect într-un caz de crimă când avea 18 ani, informează Mediafax.

 La vârsta de 18 ani, Collin Farrell a fost reţinut de poliţia aeroportului din Sydney în legătură cu o crimă care se petrecuse într-o noapte “neclară” pentru cel care urma să devină star de cinema, potrivit vanityfair.com.

“Am fost dus pentru interogatoriu, ca suspect într-o tentativă de crimă”, a mărturisit actorul în timpul jocului “True Confessions” (confesiuni adevărate, n.r.) iniţiat de gazda emisiunii, Jimmy Fallon.

Aflat de asemenea în platou, Vince Vaughn, colegul lui Farrell în serialul “True Detectives”, al cărui sezon secund a fost lansat sâmbătă, pe postul de televiziune HBO, s-a arătat la fel de neîncrezător în cele spuse de irlandez, ca şi Fallon.

“Am văzut schiţa profilului suspectului şi semăna foarte mult cu mine”, a continuat Farrell confesiunea.

“Pentru o secundă, pentru că nu-mi mai aminteam cu exactitate ce făcusem în noaptea respectivă, m-am gândit dacă într-adevăr aş fi putut să fac asta. Suspectul avea sprâncene bogate, o aluniţă pe faţă şi vorbea cu accent irlandez”, a completat actorul, care a ţinut să menţioneze că povestea este adevărată.

“Trebuia să o duc pe mama la aeroport. Eram în Sydney, Australia. Am fost luat de poliţişti, care mi-au spus că un om a fost ucis, după ce a fost bătut în apartamentul său şi, mai apoi, lăsat să ardă de viu. Eram îngrozit. Am stat şase ore, dar, noroc cu un prieten care ţinea un jurnal, s-a dovedit că în noaptea aceea, la acel moment, eram la o petrecere în cealaltă parte a oraşului, luând ecstasy”, a încheiat Farrell.

Actorul a mai făcut referire la acest subiect într-un interviu din 2004, preluat de contactmusic.com, însă fără să dea atunci prea multe detalii.

Colin James Farrell, născut pe 31 mai 1976, în Dublin, Irlanda, a jucat în peste 40 de filme, printre care “Raport special/ Minority Report” (2002), de Steven Spielberg, “Cabina telefonică/ Phone Booth” (2002), de Joel Schumacher, “Miami Vice” (2006), de Michael Mann, “In Bruges” (2008), de Martin McDonagh, sau “Saving Mr. Banks: În căutarea poveştii / Saving Mr. Banks” (2013), de John Lee Hancock.

 

Cele mai citite

Plicurile antișoc sunt soluția perfectă pentru expedieri sigure și protejate

Produsele livrate clienților tăi au nevoie să fie protejate. Să ajungă la destinatar în starea în care pleacă din depozitul tău.  Ești proprietarul unui magazin...

Îngrijorări tot mai mari legate de Papa Francisc care nu mai merge la COP28 privind clima de la Dubai

Papa Francisc și-a anulat călătoria planificată la reuniunea COP28 privind clima de la Dubai din cauza efectelor gripei și a unei inflamații pulmonare, a...

Cum arată invazia turcilor în România: întârzieri mari la A0

Turcii care construiesc segmente din A0 au întârziat nespus de mult. Spre comparație, constructorul român UMB a început un lot cu doi ani...
Ultima oră
Pe aceeași temă