20.7 C
București
sâmbătă, 25 mai 2024
AcasăEconomieFoto interviuCopiii cântăreţului Michael Jackson ar putea să apară într-un reality show

Copiii cântăreţului Michael Jackson ar putea să apară într-un reality show

Cei trei copii ai cântăreţului Michael Jackson – Prince, în vârstă de 14 ani, Paris, în vârstă de 13 ani, şi Blanket, în vârstă de nouă ani – au primit o ofertă de la un cunoscut post de televiziune american şi ar putea să apară anul viitor într-un reality show, informează music-news.com, citat de Mediafax.

Potrivit publicaţiei In Touch, conducerea postului de televiziune E! a contactat familia Jackson, propunându-i mamei cântăreţului decedat în 2009 să accepte ca vieţile celor trei copii ai starului să fie prezentate publicului american prin intermediul unor camere de filmat.

Potrivit unei surse din anturajul familiei Jackson, Michael Jackson nu ar fi fost deloc încântat de această propunere, deoarece starul american a încercat întotdeauna din răsputeri în timpul vieţii sale să îşi protejeze copiii de presiunea exercitată de mass-media.

“A încercat să îi protejeze pe copii de ochii publicului, însă ei par că vor să facă acest lucru. Dacă se va semna un contract, emisiunea va fi difuzată anul viitor”, a spus aceeaşi sursă.

Copiii starului sunt crescuţi de mama cântăreţului, Katherine Jackson, care a obţinut custodia la puţin timp după decesul artistului. Katherine Jackson şi cei trei copii vor primi în curând suma de 30 de milioane de dolari, prin intermediul Michael Jackson Trust, de la executorii testamentului cântăreţului.

Fondul care administrează averea starului a obţinut venituri de 310 milioane de dolari de la moartea artistului şi până în decembrie 2010, din vânzările de albume şi din activităţi de merchandising.

Michael Jackson a încetat din viaţă pe 25 iunie, la Los Angeles, la vârsta de 50 de ani, în urma unei supradoze de medicamente. La începutul acestui an, Conrad Murray, fostul medic personal al starului, a fost pus sub acuzaţie pentru omucidere. Dacă va fi găsit vinovat, Conrad Murray riscă să îşi petreacă următorii cinci ani în închisoare.

Cele mai citite

Român, arestat pentru spionaj în favoarea Rusiei

Un cetăţean român a fost arestat preventiv, fiind acuzat de procurorii DIICOT de infracţiunea de trădare, după ce a trimis la Ambasada Rusiei de...

Agenția anticorupție din Ucraina investighează o presupusă scurgere de informații

Principalul responsabil anticorupție din Ucraina și-a suspendat vineri adjunctul principal, în timp ce anchetatorii investighează o presupusă scurgere de informații în cadrul unei agenții...

Polonia va analiza dacă poate redeschide un punct de trecere cu Belarus, spune premierul

Polonia ar putea redeschide un punct de trecere a frontierei cu Belarus, a declarat vineri premierul, în încercarea de a ajuta întreprinderile din estul...
Ultima oră
Pe aceeași temă