13.7 C
București
duminică, 19 mai 2024
AcasăEconomieFoto interviuCascadorul din filmul „Transformers”, găsit MORT într-un hotel

Cascadorul din filmul „Transformers”, găsit MORT într-un hotel

Faimosul cascador Shawn Robinson, care a apărut în seria de filme „Transformers”, a fost găsit mort într-un hotel din New Orleans, la începutul lunii august, scrie presa internațională. 

Shwan Robinson, care filma pentru pelicula Lionsgate „Deepwater Horizon”, a fost găsit fără suflare de un alt cascador, care l-a căutat, după ce bărbatul nu s-a prezentat pe platourile de filmare, în 28 iulie, potrivit people.com.

„Shawn a fost un cascador talentat şi un membru îndrăgit şi de încredere al echipei. Îl plângem alături de familia lui”, a transmis Lionsgate, potrivit Deadline Hollywood.

Legistul va dezvălui cauza morţii după ce va avea rezultatele analizei toxicologice, potrivit presei internaţionale.

Shawn Robinson, în vârstă de 41 de ani, a apărut în „Captain America: The Winter Soldier”, „Guardians Of The Galaxy”, „The Lost World: Jurassic Park”, „The Fast & the Furious” şi în primele trei filme ale seriei „Transformers”.

Fratele lui Robinson, Troy, este cascadorul care îl înlocuieşte pe Vin Diesel.

Filmul „Deepwater Horizon” va avea premiera în septembrie 2016. Distribuţia peliculei este formată din Mark Wahlberg, Kate Hudson, Dylan O'Brien, John Malkovich şi Gina Rodriguez. 

Cele mai citite

Producția de cărbune a scăzut

Producţia de cărbune net a României a totalizat, în primele trei luni ale acestui an, 511.600 tone echivalent petrol, fiind cu 11,6% mai mică...

Premierul slovac, Robert Fico, este stabil, dar în stare gravă

Premierul slovac, Robert Fico, împușcat acum trei zile, este în continuare în stare gravă, potrivit stirileprotv.ro. Oficialul a fost operat, din nou, vineri. Între timp,...

A fost găsită fetița dispărută la Iași. Alazaroaie Riana Danielle a plecat de la școală, dar nu mai ajunsese acasă

ALAZAROAIE RIANA DANIELLE are 10 ani și fusese văzută ultima dată purtând uniforma școlară. La momentul dispariției, ea se afla pe raza municipiului Iași,...
Ultima oră
Pe aceeași temă