22.9 C
București
luni, 17 iunie 2024
AcasăEconomieFoto interviuActriţa Kate Bosworth, despre Straw Dogs: “Am fost violată şi teribil de...

Actriţa Kate Bosworth, despre Straw Dogs: “Am fost violată şi teribil de înspăimântată”

Kate Bosworth a recunoscut că scena de viol din filmul “Straw Dogs” a înspăimântat-o.

Actriţa joacă în film alături de Alexander Skarsgard, actorul care a fost iubitul ei în perioada de după filmări. cei doi despărţindu-se recent.

Conform Daily Mail, ea a mărturisit că i-a spus lui Alexander să nu aibă reţineri în faţa camerelor de filmat în timpul scenei de viol şi să se comporte într-un mod cât mai natural.

Scena respectivă îl prezintă pe fermierul Charlie, personajul agresiv interpretat de Skarsgard, care o violează pe Amy, cea interpretată de Kate.

“I-am spus lui Alex să nu-şi facă griji pentru mine şi să trăiască momentul într-un mod cât mai autentic”, a declarat Kate Bosworth într-un interviu pentru revista americană BlackBook. “Şi chiar a fost foarte agresiv. Este un tip uriaş. Când mi-a sfâşiat hainele într-o cameră plină cu bărbaţi, chiar dacă ştiam că scena nu este reală, m-am simţit cu adevărat violată şi teribil de înspăimântată”.

“Spaima care mă inundă în scena violului este reală”, a continuat ea.

Chiar dacă cei doi au început să se vadă abia după terminarea filmărilor, Bosworth a spus că deja se simţea îndeajuns de confortabilă cu Alex pentru a-i permite să filmeze o scenă atât de violentă.

“Alex este foarte drăguţ, foarte delicat şi incredibil de profesionist”, a spus ea. “Are o mare capacitate de control şi un stil pe care nu-l observi decât la actorii bătrâni. Te priveşte în ochi. Am fost foarte norocoasă să am un astfel de tip ca partener în timpul filmărilor”.

Skarsgard a declarat că filmul a fost epuizant din punct de vedere emoţional, însă i-a fost mai uşor, deoarece a jucat alături de Kate.

“Eram prieteni buni în acel moment, însă am trăit împreună o experienţă unică”, a declarat el. “Kate este o mare actriţă şi reprezintă cu mult mai mult decât un star de la Hollywood care arată bine”.

Cele mai citite

INCREDIBIL. Camionul lui Ilie Bolojan, dispărut din Germania

Încruntatul Ilie Bolojan, vătaful Oradei și al județului Bihor, este de ceva vreme și un Gică Contra al celor de la guvernare, fiind...

Accident rutier cu 12 răniți în București. A fost implicat un microbuz cu muncitori nepalezi. Șoferul ar fi consumat alcool

12 oameni au fost trimiși la spital în urma unui accident rutier care s-a produs în centrul Bucureștiului în noaptea de duminică spre luni,...

Nu te teme, Babasha!

La sfârșitul săptămânii trecute, cântăreții de rock alternativ Coldplay au umplut de două ori Arena Națională. Chris Martin, liderul trupei britanice, a avut inițiativa...
Ultima oră
Pe aceeași temă