Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Ghidul utilizatorului de telefonie fixa va ajunge in cutiile postale din intreaga tara

Pe 1 iunie 2005 a inceput distributia Ghidului utilizatorului de telefonie fixa publicat de Autoritatea Nationala de Reglementare in Comunicatii. Un numar de 1.850.000 de exemplare, din cele 2 milioane care au fost tiparite, vor fi plasate in ...

Share

Rl online 0 comentarii

03.06.2005 - 00:00
Pe 1 iunie 2005 a inceput distributia Ghidului utilizatorului de telefonie fixa publicat de Autoritatea Nationala de Reglementare in Comunicatii. Un numar de 1.850.000 de exemplare, din cele 2 milioane care au fost tiparite, vor fi plasate in urmatoarele 15 zile in casutele postale ale familiilor din toate resedintele de judet din tara.
Ghidul respectiv informeaza cu privire la drepturile utilizatorilor de servicii de telefonie, contine lista furnizorilor care ofera servicii de telefonie fixa, informatii despre numarul unic pentru apeluri de urgenta - 112 - si despre utilizarea numerelor cu regim special (de tip 08 sau 09) si selectarea transpor-tatorului.
De asemenea, pliantul contine lista intrebarilor esentiale pe care ANRC ii sfatuieste pe utilizatori sa le adreseze furnizorilor inainte de achizitionarea serviciilor de telefonie fixa.
Brosura de informare poate fi gasita la oricare dintre sediile oficiilor teritoriale ale ANRC, precum si la Biroul de Relatii cu Publicul din cadrul sediului cen-tral al Autoritatii si se distribuie gratuit.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...