12.7 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăEconomieCe beneficii ai daca apelezi la servicii de inchirieri auto din Otopeni...

Ce beneficii ai daca apelezi la servicii de inchirieri auto din Otopeni atunci cand vii in Bucuresti

Daca trebuie sa ajungi in Bucuresti pentru o intalnire de afaceri sau un eveniment privat, cum ar fi o nunta sau un botez, si aterizezi pe Aeroportul International “Henri Coanda”, trebuie sa beneficiezi de o solutie optima de transport pana in centrul orasului. Daca alegi taxiul, ai putea ajunge sa platesti o suma mult mai mare decat cea stabilita initial, iar daca optezi pentru un mijloc de transport in comun, vei pierde foarte mult timp si va trebui sa parcurgi pe jos distanta din statie pana la destinatia finala.

Prin urmare, singura solutie viabila pentru tine este sa apelezi la o companie care ofera servicii de inchirieri auto in Otopeni. Daca optezi pentru o companie profesionista, cu o experienta indelungata si numai recenzii pozitive din partea clientilor, asa cum este FocusRent, vei primi o masina in numai trei ore din momentul confirmarii rezervarii. In conditiile in care formalitatile de imbarcare, cele de dupa aterizare si zborul efectiv pot insuma trei ore chiar si in cazul unui zbor intern, poti rezerva un autoturism in drum spre aeroport, fiind sigur ca te va astepta in parcare, la sosire.

Daca optezi pentru aceasta companie de inchirieri auto din Otopeni, vei avea de ales dintr-o varietate foarte mare de autoturisme, din clasa economy, luxury, dar si SUV-uri si microbuze: Dacia Logan, Ford Fiesta, Opel Corsa, Ford Focus, Skoda Octavia, Ford Mondeo, VW Passat, Audi A4, Dacia Duster, Hyundai Santa Fe, Nissan Pathfinder, BMW X5 si microbuzele Mercedes Vito si VW Transporter. Toate masinile sunt mai noi de cinci ani, au reviziile tehnice la zi si sunt supuse unei inspectii temeinice inainte de a-ti fi inmanate.

Spre deosebire de alte companii de inchirieri auto din Otopeni, FocusRent nu practica niciun fel de cost ascuns, iar pretul afisat pe site este si pretul final pe care il vei plati. In plus, acesta include toate taxele si asigurarile auto: RCA, full CASCO, rovinieta. Totodata, vei beneficia de promptitudinea angajatilor acestei companii de inchirieri auto din Otopeni, care iti stau la dispozitie, prin intermediul unui call-center, 24 de ore din 24. De asemenea, primesti autoturismul cu un plin de combustibil si fara vreo limita de kilometri impusa.

In plus, pe langa serviciile de inchirieri auto din Otopeni de scurta durata, poti opta si pentru serviciile de inchirieri auto pe termen lung si serviciile de inchirieri microbuze. Inchirierile auto pe termen lung se adreseaza indeosebi firmelor, care scapa de responsabilitatea achizitionarii si intretinerii unui parc auto, dar au si numeroase beneficii financiale si fiscale, printre care deductibilitatea integrala a TVA, lucru care le ajuta la cresterea capacitatii de finantare. La randul lor, serviciile de inchirieri microbuze se adreseaza grupurilor mai mari, fie ca vorbim despre invitati la o nunta, colegi de birou care pleaca intr-un team-building sau o familie mai numeroasa care merge in concediu.

Prin urmare, alege serviciile de inchirieri auto din Otopeni si beneficiaza de o solutie eficienta, rapida, sigura si confortabila de transport, care iti va oferi mobilitate si te va ajuta sa cultivi imaginea pe care ti-o doresti in ochii partenerilor de business, ai rudelor sau ai prietenilor!

Cele mai citite

Protejarea pădurilor din Ilfov este piatra de temelie a viitoarei Centuri Verzi București-Ilfov

Înscrisă ca amendamente la noul Cod Silvic, protejarea pădurilor din Ilfov împotriva exploatărilor comerciale, piatra de temelie a viitoarei Centuri Verzi București-Ilfov, a fost...

De ce să montezi panouri fotovoltaice acasă?

În condițiile în care prețurile energiei electrice au crescut vertiginos în ultimii ani, fiind din ce în ce mai impredictibile, te întrebi justificat: ce...

Protejarea pădurilor din Ilfov este piatra de temelie a viitoarei Centuri Verzi București-Ilfov

Înscrisă ca amendamente la noul Cod Silvic, protejarea pădurilor din Ilfov împotriva exploatărilor comerciale, piatra de temelie a viitoarei Centuri Verzi București-Ilfov, a fost...
Ultima oră
Pe aceeași temă