37.7 C
București
miercuri, 17 iulie 2024
AcasăCulturăOpera Naţională Bucureşti, demers de solidaritate printre artiştii lirici din întreaga ţară

Opera Naţională Bucureşti, demers de solidaritate printre artiştii lirici din întreaga ţară

În an Centenar pentru prima scenă lirică a ţării şi într-o perioadă extrem de dificilă pentru întreg sectorul cultural creativ din România, Opera Naţională Bucureşti dă startul unui şir de colaborări interinstituţionale cu invitaţi din cadrul operelor din întreaga ţară.

Artiştii au astfel ocazia să se unească în semn de solidaritate pentru a păstra vie iubirea pentru arta lirică.

Primul invitat care a răspuns afirmativ iniţiativei Operei Naționale București este tenorul Andrei Fermeşanu, Directorul Artistic al Operei Naţionale Române Iaşi, pe care îl veţi putea urmări în cadrul transmisiei online a operei în concert „Bărbierul din Sevilla” de Gioachino Rossini începând de duminică, 25 aprilie, ora 19:00.

Bilete disponibile pe https://tickets.operanb.ro/. Înregistrarea va fi disponibilă spre vizionare timp de 72 de ore, iar biletele pot fi achiziţionate până miercuri, 28 aprilie, ora 19:00.

Daniel Jinga, Directorul General Interimar, a povestit despre demersul iniţiat de către Opera Naţională Bucureşti la apelul în solidaritate a soliştilor lirici în vederea unui schimb de experienţe artistice menite să bucure publicul spectator din întreaga ţară.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă