14.8 C
București
duminică, 19 mai 2024
AcasăAlegeri 2016Robin Sharma vorbeste despre leadership la Bucuresti

Robin Sharma vorbeste despre leadership la Bucuresti

Robin Sharma, expert in leadership si dezvoltare personala, vine in România pw 29 septembrie pentru conferinta-seminar “Lead without title. High performance leadership in turbulent times. Robin prezenta solutii, tehnici si strategii manageriale, pe care oricine le poate aplica pentru o dezvoltar e personala si profesionala de succes.

Este cotat drept unul dintre cei mai populari lideri de workshop si vorbitori pe teme de leadership si dezvoltare personala. Prezentarile sale publice sunt inspirationale, pline de idei, bogate in tactici din lumea reala. Discount Mesajul sau este orientat catre importanta pe care o are responsabilitatea managerilor de a crea si a conduce echipe puternice, de a transforma problemele in oportunitati si mai ales de a face din munca de la birou o distractie profitabila.

Iata cateva dintre lectiile lui Robin:
1. Fii un Virtuos si nu o Victima. Fa un angajament pentru a-ti trata munca precum o meserie. Dedica-ti timp zilnic pentru practica. Doreste-ti sa ajungi la un nivel inalt de performanta.

2. Foloseste cuvinte inspirationale. Cuvintele au putere. Cuvintele pe care le folosesti deschid porti catre oportunitati reale. Acestea afecteaza starea generala. Ele influenteaza fie pozitiv, ridicand starea oamenilor, fie negativ, instalandu-se tristetea acestora.

3. Inoveaza si nu stagna, fa-ti treaba un pic mai bine in fiecare zi. Provoaca-te sa cresti performanta zi dupa zi.

4. Fii un conector. Business-ul este despre oameni. Intr-o lume a tehnologiei, cauta acele lucruri ce fac bine umanitatii. Readu latura umana: trimite felicitari/note scrise de mana, foloseste cuvintele “te rog” si “multumesc”. Si mai ales, intotdeauna fii de ajutor!

5. Fa bine mai mult decat majoritatea. Ajuta oamenii mai mult decat este normal.

Vezi mai mult pe http://www.cariereonline.ro/robin-sharma

Cele mai citite

Clotilde Armand și-a lansat o carte în care descrie lupta “nevăzută” din Primăria Sectorului 1

Clotilde Armand, primarul Sectorului 1 și candidată la cel de-al doilea mandat, și-a lansat o carte pe care a intitulat-o "Din primărie. Partea nevăzută". O...

Vlad Voiculescu, fost ministru al Sănătății, crede că oxigenul este un gaz inflamabil. Nicușor Dan, primarul Capitalei, îl crede

Vlad Voiculescu, fost ministru al Sănătății, politician foarte cunoscut în cadrul USR, susține că oxigenul este un gaz inflamabil. Inclusiv în prospectele unor produse tip...
Ultima oră
Pe aceeași temă