22.5 C
București
joi, 30 mai 2024
AcasăAlegeri 2016Cinci avantaje ale colaborării cu un broker de asigurări

Cinci avantaje ale colaborării cu un broker de asigurări

În general, atunci când decideţi să cumpăraţi o asigurare, aveţi două alternative: contactaţi un agent de asigurări al unei companii de profil sau discutaţi cu un broker de asigurări. O companie de brokeraj intermediază tot acest demers, oferind cele mai bune soluţii pentru clienţii săi.

Iată câteva dintre avantajele pe care colaborarea cu un broker de asigurări le oferă:

1. Eficientizarea timpului alocat

Pentru a identifica ofertele a 10 asiguratori, de exemplu, clientul face un singur drum la compania de brokeraj, beneficiind gratuit de consultanţă din partea specialiştilor Ţiriac Brokers. Pentru acelaşi client şi acelaşi bun asigurat, diferenţele între cea mai mică şi cea mai mare primă de asigurare existente la asiguratorii din România pot varia cu până la 300%. Brokerul oferă suport pentru înţelegerea termenilor şi condiţiilor din ofertele de asigurare, astfel încât clientul să poată face o comparaţie reală între acestea. În plus, clientul nu mai are grija scadenţei ratelor şi a expirării poliţelor, întrucât brokerul îi va reaminti din timp aceste aspecte.

2. Identificarea celei mai potrivite soluţii pentru client

Dacă un agent de asigurări trebuie să convingă clientul să cumpere produsul companiei în cadrul căruia este angajat, specialiştii Ţiriac Brokers oferă clientului cea mai bună soluţie de asigurare pentru acesta, selectând ofertele cele mai avantajoase ale companiilor de asigurări din România. Astfel, clientul va avea avantajul unei asigurări adaptate nevoilor şi cerinţelor lui, evitând ofertele standard, disponibile pentru toţi clienţii.

3. Asistenţă la daune

Ţiriac Brokers oferă clientului consiliere gratuită cu privire la procedura şi documentele necesare deschiderii dosarului de daună, cât şi pentru evitarea impunerii practicilor sau măsurilor abuzive din partea asiguratorului.

4. Varietatea ofertei de asigurări şi servicii

Ţiriac Brokers dispune de mai multe tipuri de asigurări. Mai mult decât atât, având la bază conceptul “one stop shop”, compania oferă clienţilor săi de retail si corporate posibilitatea de a alege rapid cea mai bună soluţie în materie de produse şi servicii: asigurări RCA, asigurări CASCO, asigurări de bunuri, asigurări de locuinţe, de viaţă, medicale, cu componenta de acumulare, precum şi servicii post-vânzare, vânzări de autoturisme noi şi rulate, piese şi accesorii auto în cadrul showroom-urilor şi service-urilor Ţiriac Auto.

Clienţii care optează pentru asigurări CASCO intermediate de către Ţiriac Brokers beneficiază de reparatii efectuate pe baza politei de asigurare în service-urile Ţiriac Auto, fără a mai fi nevoie ca la final să suporte costul reparaţiei. În plus, aceştia sunt informaţi întodeauna cu privire la stadiul reparaţiei autoturismului.

5. Servicii Premium

Clienţii Premium Ţiriac Brokers beneficiază de livrarea poliţelor la sediul acestora, inspecţii de risc la sediu sau domiciliu, precum şi de autoturism la schimb pe perioada în care autoturismul asigurat se află în reparaţie într-o unitate service Ţiriac Auto.

Despre Ţiriac Brokers

Ţiriac Brokers, înfiinţată în vara anului 2011, poartă amprenta definitorie de profesionalism şi calitate a brandului Ţiriac. Având ca activitate intermedierea de asigurări şi finanţări, compania oferă concomitent consultanţă de profil şi servicii de înaltă calitate în ambele domenii: asigurări şi finanţări (credite şi leasing).

Ţiriac Brokers colaborează cu cele mai importante companii de asigurare şi finanţare din România:
PARTENERI ASIGURĂRI – Allianz-Ţiriac, Asirom, Astra, Euroins, Generali, Groupama, Omniasig şi UNIQA.

PARTENERI FINANŢARE – BCR Leasing, CETELEM, Premium Leasing, Ţiriac Leasing şi VB Leasing.
Specialiştii Ţiriac Brokers îşi desfăşoară activitatea în cadrul showroom-urilor Ţiriac Auto din Bucureşti, Bacău, Braşov, Constanţa şi Piteşti.

Cele mai citite

Cazurile AEGEK și SIVECO, aproape să îngroape ministerul lui Adrian Câciu! Guvernul scoate de la saltea 300 de milioane de lei

Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, condus de Adrian Câciu, se confruntă cu posibilitatea un blocaj financiar semnificativ din cauza unei serii de sentințe...

Ministrul Muncii: Procesul de evaluare şi digitizare a dosarelor de pensii este aproape finalizat

Procesul de evaluare şi digitizare a dosarelor de pensii este aproape finalizat, astfel încât recalcularea pensiilor se va putea face rapid, datele fiind deja...

Guvernul taie posturi la Ministerul Justiției. Ce salarii și ce sporuri au consilierii

Executivul are pe ordinea de zi a ședinței din 30 mai 2024 o Hotărâre de Guvern prin care desființează patru posturi din organigrama Ministerului...
Ultima oră
Pe aceeași temă