31.2 C
București
joi, 27 iunie 2024
AcasăȘtirile zilei#WeAreNATO ajunge la Timişoara

#WeAreNATO ajunge la Timişoara

Competiţia, adresată studenţilor din instituţiile de învăţământ superior cu programe de studii în ştiinţe ale comunicării, are ca scop promovarea valorilor fundamentale ale Armatei României şi ale NATO, în contextul împlinirii, în 2019, a 15 ani de la aderarea României la NATO şi a 70 de ani de la înfiinţarea Organizaţiei Nord-Atlantice.

Jurnaliştii care doresc să participe la activitate vor fi aşteptaţi miercuri, 22 mai, între orele 9.45 şi 10.00, în holul central al Universităţii de Vest, din Timişoara (B-dul Vasile Pârvan, nr. 4). Persoană de contact pentru detalii suplimentare: căpitan Cătălina Ţurcan.

În anul 2019 se împlinesc 15 ani de la aderarea României la NATO şi 70 de ani de la înfiinţarea Alianţei Nord-Atlantice, prilej cu care Ministerul Apărării Naţionale, în parteneriat cu Ministerul Afacerilor Externe şi Ministerul Educaţiei Naţionale, organizează o serie de evenimente publice.

De asemenea, campania de informare publică #WeAreNATO continuă şi în acest an în România. Campania se organizează în mai multe ţări aliate şi îşi propune să crească încrederea publicului tânăr în capacitatea structurilor Alianţei de a proteja populaţia şi teritoriul aliat şi se concentrează, în special, pe facilitarea accesului tinerilor la informaţii despre NATO prin manifestări dedicate acestora, sprijinite şi de o componentă adaptată mediului virtual.

În ţara noastră, campania este organizată de Ministerul Apărării Naţionale, Ministerul Afacerilor Externe şi Ministerul Educaţiei Naţionale, cu sprijinul Diviziei de Diplomaţie Publică a NATO.

Cele mai citite

Cum să alegi cele mai bune pachete de vacanță în Maldive pentru un sejur perfect

Vacanța perfectă în Maldive este posibilă doar cu cele mai bune pachete și oferte, de aceea în acest articol vei citi despre 5...

România-Olanda în optimi de finală la EURO 2024. Tabloul complet al meciurilor din optimi

S-a decis tabloul complet al optimilor de finală de la EURO 2024. Cu siguranţă, cea mai aşteptată partidă pentru noi este duelul România –...

Zeci de copii bolnavi de cancer au ajuns din Gaza în Egipt

Aproximativ 21 de copii bolnavi de cancer au fost transferaţi din Gaza în Egipt. Este prima dată în aproape două luni când pacienţi palestinieni...
Ultima oră
Pe aceeași temă