Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Un bărbat din Botoşani este suspectat că s-ar fi îmbolnăvit de leptospiroză

Un bărbat din Botoşani este suspectat că s-ar fi îmbolnăvit de leptospiroză, după ce s-a prezentat la Spitalul Judeţean de Urgenţă "Mavromati" cu febră şi dureri musculare, a declarat, pentru AGERPRES, epidemiologul şef al Direcţiei de Sănătate Publică Botoşani, Irina Alecu.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 03.09.2019 - 13:34

Un bărbat din Botoşani este suspectat că s-ar fi îmbolnăvit de leptospiroză, după ce s-a prezentat la Spitalul Judeţean de Urgenţă "Mavromati" cu febră şi dureri musculare, a declarat, pentru Agerpres, epidemiologul şef al Direcţiei de Sănătate Publică Botoşani, Irina Alecu.

Potrivit sursei citate, după ce a fost consultat de cadrele medicale din Botoşani a fost transferat la Spitalul de Boli Infecţioase din Iaşi, cu suspiciune de leptospiroză.

"Nu a stat internat în spital la Botoşani. S-a prezentat luni dimineaţă cu stare influenţată şi s-a hotărât transferul către Iaşi. Simptomele erau de leptospiroză", a afirmat Alecu.

Bărbatul are 58 de ani şi locuieşte în mediul rural. Deocamdată, specialiştii Direcţiei de Sănătate Publică aşteaptă rezultatele analizelor de laborator pentru confirmarea sau infirmarea bolii. Ulterior, ei vor face o anchetă epidemiologică pentru a stabili eventuala cauză a îmbolnăvirii.

Comentarii

loading...