Pompier rănit, transferat în Viena

Un pompier din Mehedinţi care a fost dus cu un elicopter SMURD la Timişoara, după ce un trunchi de copac s-a prăbuşit peste el în timp ce intervenea pentru stingerea unui incendiu de vegetaţie, a fost transferat la spitalul AKH din Viena.

Share

Rl online 0 comentarii

06.04.2019 - 13:19

Pompierul a fost dus la Timişoara, vineri după-amiaza, cu un elicopter SMURD, după ce a suferit arsuri de gradele II şi III pe aproximativ 30 la sută din suprafaţa corpului.

Bărbatul de 47 de ani a fost cuprins de flăcări în timp ce intervenea pentru stingerea unui incendiu de vegetaţie la Eşelniţa, în judeţul Mehedinţi. La un moment dat, un trunchi de copac, cuprins de flăcări, s-a prăbuşit peste el, antrenând focul în jur.

După investigaţii amănunţite la Spitalul Judeţean Timişoara, secretarul de stat Raed Arafat a decis transferul pompierului la spitalul AKH din Viena.

În noaptea de vineri spre sâmbătă, aproape de miezul nopţii, pompierul rănit a fost urcat la bordul unei ambulanţe SMURD, însoţit de un echipaj medical specializat care să asigure monitorizarea pe tot parcursul drumului către spitalul din capitala Austriei.

Sursa: News.ro

Comentarii