Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Giurgiu: Opt unităţi şcolare vor fi eficientizate energetic

Un număr de opt şcoli, licee şi grădiniţe din municipiul Giurgiu vor fi anvelopate printr-un program de eficientizare energetică în valoare de 4,3 milioane de euro, finanţat de Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 02.10.2018 - 11:54

"Am câştigat opt proiecte privind anveloparea unor şcoli, grădiniţe şi licee din municipiu în valoare de aproape 4,3 milioane de euro. Este vorba de eficientizarea energetică la Liceul 'Tudor Vianu', Colegiul 'Viceamiral Ioan Bălănescu', Şcoala Gimnazială 'Mihai Eminescu', Şcoala 5, Şcoala Academician 'Marin Voiculescu', Grădiniţa cu program prelungit numărul 4, Grădiniţa cu program prelungit 'Dumbrava minunată' şi Grădiniţa cu program normal numărul 9, toate aceste proiecte au primit finanţare", a declarat marţi, pentru Agerpres, primarul municipiului Giurgiu, Nicolae Barbu.

El a spus că proiectele tehnice sunt elaborate, în perioada următoare vor fi demarcate licitaţiile, iar în primăvară vor începe efectiv lucrările.

Comentarii

loading...