Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Tirajul brut al României Libere este justificat cu acte şi certificat de BRAT

Trustul Medien Holding, care editează cotidianul România liberă, face următoarele precizări în legătură cu certificatele de audit emise pentru perioada aprilie 2011- martie 2012:

Share

Rl online 0 comentarii

09.06.2014 - 16:51

Trustul Medien Holding, care editează cotidianul România liberă, face următoarele precizări în legătură cu certificatele de audit emise pentru perioada aprilie 2011- martie 2012:

- În perioada respectivă, cotidianul România liberă a fost tipărit într-un tiraj mediu brut de 44.562 exemplare pe zi. Dovada tipăririi acestui tiraj a fost făcută cu acte contabile puse la dispoziţia auditorului şi certificată apoi prin Certificatul de Audit publicat şi pe site-ul BRAT.

- În aceeaşi perioadă, Medien Holding a livrat zilnic aproximativ 24.000 exemplare către o firmă de abonamente, pentru care, de asemenea, a pus la dispoziţia auditorului acte contabile justificative.

- În condiţiile în care, conform regulamentului BRAT, actele puse la dispoziţie nu au fost considerate concludente pentru justificarea acestor abonamente, Medien Holding a fost de acord cu eliminarea respectivelor exemplare din Certificatul de audit, pentru a ajuta la finalizarea procesului de certificare.

Aşa se explică diferenţele apărute între declaraţiile noastre de tiraj şi certificatele de audit. În aceste condiţii, considerăm că afirmaţiile apărute în presă conform cărora România liberă nu îşi declară tirajul real nu sunt adevărate şi constituie un prejudiciu de imagine adus cotidianului nostru.

Adrian Rus

Director General Medien Holding

Citește totul despre:

Comentarii

loading...