Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

FOTO+VIDEO: Concert la Universitate în memoria victimelor din Colectiv

Un concert în memoria victimelor incendiului din clubul Colectiv a avut loc, vineri, de la ora 19.30, în Piața Universității din București, sub titlul ”Colectiv Unplugged”, potrivit Mediafax.

Share

Andra Dolana 0 comentarii

Actualizat: 21.11.2015 - 09:48

Un concert în memoria victimelor incendiului din clubul Colectiv a avut loc, vineri, de la ora 19.30, în Piața Universității din București, sub titlul ”Colectiv Unplugged”, potrivit Mediafax. 

"Muzica ne-a scos în strada, muzica ne va ţine în stradă. Fără scene şi amplificare. Unplugged. Multe chitare, voci bune şi linişte pentru a se auzi. Pentru a ne auzi suferinţa, pentru a ne plânge morţii, a ne ruga pentru supravieţuitori şi a celebra viaţa", este mesajul transmis pe contul de Facebook al comunităţii ColectivUnplugged.

Sursa: Live Stream/ ColectivUnplugged

Tinerii care au inițiat evenimentul au scris că manifestația este apolitică. 

Cei care au dorit să participe activ la acest eveniment au avut la dispoziţie un document online care conţinea opt piese din repertoriul autohton şi internaţional, între care compoziţii ale lui Valeriu Sterian, Timpuri Noi, Leonard Cohen, John Lennon şi Pink Floyd.

În urma incendiului care a avut loc în clubul Colectiv, pe 30 octombrie, au decedat 26 de persoane, iar în drum spre spital a mai murit o persoană. În 17 zile de la tragedie au decedat alte 29 de persoane, numărul victimelor ajungând, luni, la 56.

Alte aproximativ 150 de persoane au fost rănite şi internate în spitale din Capitală, unele fiind trasferate în străinătate.

 

Citește totul despre:

Comentarii