23.7 C
București
marți, 21 mai 2024
AcasăSocialEvenimentFlorin Piersic are "o evoluție lent favorabilă" în spital

Florin Piersic are “o evoluție lent favorabilă” în spital

Actorul Florin Piersic rămâne în spital însă are “o evoluție lent favorabilă”, anunță un comunicat transmis de Spitalul Clinic de Ortopedie Foișor.

Comunicatul a fost transmis în dimineața de 14 mai 2024.

“Evaluarea pacientului Florin Piersic, făcută în această dimineață, de către echipa medicală prezintă o evoluție lent favorabilă. Starea generală se ameliorează, parametrii biologici inflamatori înregistrează o scădere față de ziua precedentă”, precizează comunicatul difuzat de conducerea Spitalului Foișor.

Actorul Florin Piersic are 88 de ani. Medicii i-au pus diagnosticul de septicemie (infecție generalizată). După un tratament în spital și după ce i-a fost extrasă proteza pe care o avea montată la genunchi, pacientul a reușit pentru prima oară, în ziua de 11 mai, să se ridice pe marginea patului.

Acum câteva zile, premierul Ciolacu și ministrul Rafila făcuseră o vizită la Spitalul Foișor, pentru a se interesa de starea îndrăgitului actor.

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Se oprește apa caldă în patru sectoare ale Capitalei

Compania Municipală Termoenergetica București (CMTEB) S.A. anunţă că se vor efectua lucrări de înlocuire și de reparații pe conductele rețelei termice primare, în zone din...

Achiziția avioanelor F-35 ar crea locuri de muncă și ar accelera dezvoltarea tehnologică pe 50 de ani

Achiziția avioanelor militare F-35 ar crea locuri de muncă și ar accelera dezvoltarea tehnologică a României pentru următorii 50 de ani, afirmă un comunicat...

Ministrul german al economiei Robert Habeck susține strategia de a investi în combinate siderurgice

Ministrul german al economiei Robert Habeck a justificat miliardele de euro investite de ţara sa în fabrici de oţel verde prin nevoia de a...
Ultima oră
Pe aceeași temă