Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Doi turişti aflaţi în pericol de scufundare pe braţul Chilia, au fost salvaţi de poliţişti

Doi turişti români, în vârstă de 51 şi 59 de ani, au fost salvaţi de poliţiştii de frontieră după ce s-au aflat în pericol de scufundare pe braţul Chilia. Ambarcaţiunea în care se aflau începuse să ia apă la bord, aceasta fiind adusă la ţărm de poliţiştii de frontieră.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 03.10.2018 - 11:52

Potrivit reprezentanţilor Gărzii de Coastă, în noaptea de marţi spre miercuri, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Chilia au fost sesizaţi telefonic de către Serviciul de Urgenţă 112 despre faptul că pe braţul Chilia, în zona kilometrului fluvial 11, se află o ambarcaţiune în pericol de scufundare la bordul căreia se află două persoane.

“Poliţiştii de frontieră au acţionat operativ deplasându-se în zonă cu o ambarcaţiune rapidă. Imediat şalupa a fost ancorată la mal unde poliţiştii de frontieră au evacuat apa din aceasta, au identificat şi remediat cauza infiltrărilor de apă, respectiv deblocarea pompei de santină, astfel şalupa revenind la stare de flotabilitate”, se arată în comunicat.

Cele două persoane, în vârstă de 51, respectiv 59 de ani aflate la bordul ambarcaţiunii, în scop turistic, au decis să rămână acolo deoarece nu se mai aflau în pericol, urmând ca în cursul zilei de miercuri să se deplaseze spre Tulcea cu o altă ambarcaţiune, care aparţinea unei cunoştinţe.

Comentarii

loading...