DIICOT: Cultură de canabis, descoperită în judeţul Bihor

Procurorii DIICOT au reţinut trei persoane acuzate că au înfiinţat o cultură de canabis într-un solariu aflat în grădina unui imobil dintr-o comună de pe raza judeţului Bihor.

Share

Rl online 0 comentarii

14.10.2019 - 13:46

Potrivit unui comunicat remis luni, procurorii DIICOT, împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară, au efectuat vineri o percheziţie domiciliară pe raza judeţului Bihor, cu ocazia căreia a fost identificată o cultură cu 12 plante de canabis, recoltată reprezentând 149,95 kilograme de masă vegetală verde, cantitatea de 9 kilograme de muguri de canabis, recoltaţi şi aşezaţi la uscat, precum şi 10 pungi de plastic vidate, conţinând 2,194 kilograme de muguri de canabis uscaţi.

Inculpaţii T.F.D.F., T.N şi T.N. au fost prinşi în flagrant în timp ce recoltau muguri (inflorescenţa) plantelor de cannabis.

Sâmbătă, Tribunalul Bihor a dispus arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 zile a inculpaţilor T.F.D.F. şi T.N., iar faţă de inculpatul T.N. a fost dispusă măsura controlului judiciar. Acţiunea a fost efectuată împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Oradea - Serviciul Antridrog.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale.

Comentarii