Sursa foto: https://www.facebook.com/search/photos/?q=accident%20rutier

Accident rutier deosebit de grav în sectorul 2 din București

Fata de 14 ani, rănită în accidentul de pe strada Mențiunii, din Sectorul 2 al Capitalei, a murit și ea, la Spitalul „Grigore Alexandrescu”, înainte ca medicii să intre cu ea în sala de operație.

Share

Cătălin Șerban 0 comentarii

Actualizat: 27.02.2021 - 20:44

Copila avea traume foarte mari, spun medicii. Cealaltă copilă, de 6 ani, a murit în Ambulanță.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului „Grigore Alexandrescu”, Raluca Alexandru, a declarat, pentru MEDIAFAX, că fetița de 14 ani, a doua victimă a accidentului din Sectorul 2, unde o mașină scăpată de sub control a lovit două copile aflate pe trotuar, a murit înainte ca medicii să apuce să intre cu ea în sala de operație.

„Suferise politraume majore, multiple fracturi, TCC, era intubată, ventilată. A făcut stop cardio-respirator când era dusă spre sala de operație și nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul”, a spus reprezentantul Spitalului „Grigore Alexandrescu”.

Cealaltă fetiță, în vârstă de 6 ani, a murit înainte de a ajunge la Spitalul de Urgență Floreasca.

Accidentul de pe strada Mențiunii, din Sectorul 2 al Capitalei, a s-a produs după ce o femeie, care conducea mașina, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a lovit un stâlp. Din impact, autovehiculul a fost proiectat în gardul unui imobil unde a accidentat cele două fete.

Brigada Rutieră transmite că după producerea accidentului rutier, atât șoferița, cât și un pasager au fost transportați la spital pentru îngrijri medicale.

După accident, mai multe persoane au agresat atât șoferița, cât și pasagerul, astfel că, pe lângă cercetarea care se face pentru a se stabili cum s-a produs evenimentul rutier, se fac cercetări și pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, distrugere și lovire sau alte violențe.

Cercetările sunt efectuate de Secția 7 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2.

Comentarii