13.4 C
București
joi, 9 mai 2024
AcasăPoliticăBREAKING NEWS. Gabriela Firea a demisionat din Guvern

BREAKING NEWS. Gabriela Firea a demisionat din Guvern

Ministrul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse, Gabriela Firea, a acceptat vineri să demisioneze din Guvern după o discuție cu premierul și președintele PSD, Marcel Ciolacu, potrivit unor surse guvernamentale.

Demisia a fost acceptată de premierul Marcel Ciolacu, cel care, conform surselor, i-ar fi dat termen de gândire Gabrielei Firea până luni.

Anterior, joi, ministrul Muncii, Marius Budăi, a demisionat din funcţie în urma neregulilor găsite în sistemul de protecţie a bătrânilor şi persoanelor cu dizabilităţi. 

Gabriela Firea este primvicepreșdinte al PSD și și-a declarat intenția de a candida din nou pentru funcția de primar al Capitalei.

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Robert Kennedy Jr., nepotul lui John F. Kennedy, are probleme serioase de sănătate înainte de alegerile prezdențiale

Robert Kennedy Jr., nepotul fostului preşedinte american John F. Kennedy şi candidat independent la preşedinţia Statelor Unite, a suferit de grave probleme de sănătate...

Kosovo are dificultăți în aderarea la Consiliul Europei

Prim-ministrul din Kosovo, Albin Kurti, a criticat miercuri condiţiile de aderare la Consiliul Europei, în special crearea unei structuri guvernamentale semiautonome pentru comunitatea sârbă,...

Ziua Europei: Arcul de Triumf va fi iluminat în albastru

Arcul de Triumf va fi iluminat joi, de Ziua Europei, în albastru, a anunțat Primăria Capitalei. Alte manifestări dedicate Zilei Europa vor avea loc...
Ultima oră
Pe aceeași temă