19.1 C
București
duminică, 21 aprilie 2024
AcasăPoliticăBREAKING NEWS. Gabriela Firea a demisionat din Guvern

BREAKING NEWS. Gabriela Firea a demisionat din Guvern

Ministrul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse, Gabriela Firea, a acceptat vineri să demisioneze din Guvern după o discuție cu premierul și președintele PSD, Marcel Ciolacu, potrivit unor surse guvernamentale.

Demisia a fost acceptată de premierul Marcel Ciolacu, cel care, conform surselor, i-ar fi dat termen de gândire Gabrielei Firea până luni.

Anterior, joi, ministrul Muncii, Marius Budăi, a demisionat din funcţie în urma neregulilor găsite în sistemul de protecţie a bătrânilor şi persoanelor cu dizabilităţi. 

Gabriela Firea este primvicepreșdinte al PSD și și-a declarat intenția de a candida din nou pentru funcția de primar al Capitalei.

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Rusia – Ucraina, ziua 767. Statele Unite au aprobat ajutorul pentru Ucraina, de 61 de miliarde USD

Camera Reprezentanților din Statele Unite a aprobat ajutorul pentru Ucraina, în valoare de 61 de miliarde de dolari. Votul în Camera Reprezentanților s-a desfășurat în...

Nici în 2024 nu vor fi taxe noi, promite Ciucă

Nicolae Ciucă, președintele Senatului și președinte al PNL, promite că, în anul 2024, în România nu vor fi "taxe noi". "Cota unică este foarte atractivă...

Sârbii din Kosovo participă la un referendum pentru revocarea primarilor albanezi

Etnicii sârbi din provincia Kosovo sunt chemați la un referendum în care să se pronunțe asupra revocării primarilor albanezi din mai multe localități ale...
Ultima oră
Pe aceeași temă