27.9 C
București
sâmbătă, 15 iunie 2024
AcasăSpecialTecău și Rojer încheie fără victorie Turneul Campionilor, învinși și de perechea...

Tecău și Rojer încheie fără victorie Turneul Campionilor, învinși și de perechea Lindstedt/Kubot

UPDATE 15.45. Horia Tecău și Jean-Julien Rojer au încheiat Turneul Campionilor de la Londra fără nicio victorie în Grupa A. Cei doi au pierdut și ultimul meci, în fața perechii Robert Lindstedt/Lukasz Kubot, cu scorul de 6-4, 6-6 (7/4).

Favorita numărul 5 a competiției, perechea Tecău/Rojer, a mai jucat la Londra împotriva perechilor Bob/Mike Bryan, cap deserie numărul 1 (scor 6-7(4), 6-3, 10-6) și Alexander Peya/Bruno Soares, locul 3 mondial (scor 6-3, 3-6, 12-10).

Cap de serie numărul 8, perechea Lindstedt/Kubot era deja calificată în semifinale, de pe prima poziție, după două victorii în primele două meciuri. 

Turneul de la Londra a fost ultimul din acest an pentru Tecău și Rojer.

——–

Live Text Tecău/Rojer – Lindstedt/Kubot: 4-6, 6-6 (4/7)

FINAL DE MECI

Tiebreak Tecău/R. – Lindstedt/K.: 4-7

6-6: Game, Lindstedt/K.

6-5: Game, Tecău/R.

5-5: Game, Lindstedt/K. Schimb de mingi dificil pentru perechea româno-olandeză, punctul decisiv fiind câștigat de Kubot, într-un duel cu Rojer.

5-4: Game, Tecău/R. Rojer a încheiat game-ul cu un as.

4-4: Game, Lindstedt/K.

4-3: Game, Tecău/R. Cei doi trec pentru prima dată în avantaj după ce au reușit un break.

3-3: Break, Tecău/R. Perechea româno-olandeză reușește primul său break în acest meci.

2-3: Game, Tecău/R.

1-3: Game, Lindstedt/K.

1-2: Break, Lindstedt/K. Cei doi adversari ai lui Tecău și Rojer reușesc chiar mai devreme să facă break-ul în acest set.

1-1: Game, Lindstedt/K.

1-0: Game, Tecău/R.

A început setul al doilea, tot cu Tecău și Rojer la serviciu.

Statisticile arată 5 ași pentru Tecău-Rojer, față de doar 2, pentru adversari, care de asemenea au comis și o dublă greșeală. Cu toate acestea punctele decisive au fost mereu câștigate de Lindstedt și Kubot.

4-6: SET, Lindstedt/K. Perechea suedezo-poloneză își adjudecă primul set.

4-5: Game, Tecău/R. Schimb superb de mingi cu cei patru făcând curse când spre fielu, când spre linia de fund a terenului.

3-5: Game, Lindstedt/K. Cei doi sunt la un pas de a câștiga primul set.

3-4: Game, Tecău/R.

2-4: Game, Lindstedt/K. Cei doi își consolidează break-ul câștigat mai devreme. Tecău și Rojer nu par să aibă forța de a câștiga primul și singurul lor meci la acest turneu.

2-3: Break, Lindstedt/K. Primul break al acestui meci a venit din partea adversarilor lui Tecău.

2-2: Game, Lindstedt/K.

2-1: Game, Tecău/R. Început de meci echilibrat, cu cele două echipă câștigând pe propriul serviciu.

1-1: Game, Lindestedt/K. Cei doi și-au adjudecat și ei primul game în care s-au aflat la serviciu, cu toate că românul a fost la un pas să facă break-ul.

1-0: Game, Tecău/R. Perechea româno – olandeză a început bine meciul, cu un game alb.

A început partida. Tecău și Rojer au primul serviciu.

—-

Perechea Horia Tecău/Jean-Julien Rojer, cap de serie numărul 5, dispută, vineri, de la ora 14.00, ultimul meci la Turneul Campionilor. Românul și olandezul nu s-au calificat în semifinalele competiției, după ce ai pierdut primele două meciuri.

Tecău și Rojer îi întâlnesc în ultimul meci din Grupa A pe Robert Lindstedt și Lukasz Kubot, cap de serie numărul 8. Perechea Lindstedt/Kubot s-a calificat deja în semifinalele turneului.

Horia Tecău are ocazia să-l întâlnească, de cealaltă parte a terenului, pe fostul său coechipier, suedezul Robert Lindstedt, alături de care a avut cea mai fructuoasă perioadă a carierei.

În meciurile directe între cele două perechi, Tecău/Rojer conduc cu scorul de 1-0. Singura dată când s-au întâlnit a fost, anul acesta, la turneul de Masters 1000 de la Paris.

Cele mai citite

Germania, victorie la scor contra Scoției, în primul meci de la EURO 2024

Germania a învins seara trecută, la Munchen, scor 5-1, echipa naţională a Scoţiei, în meciul de debut al Campionatului European de fotbal EURO 2024. Scorul...

Semnal de alarmă pentru Generația X privind incidența cancerului

Curbă tot mai abruptă în statisticile privind diagnosticarea cancerului. Este cea a generației X: ei sunt cei mai afectați de cancer. În rândul celor...

VIDEO. Messi, pe val înainte de Copa America. Argentinianul a reușit dubla într-un amica cu Guatemala

"Magicianul" Leo Messi, de neoprit înainte de Copa America. Starul din MLS a înscris două goluri pentru Argentina în ultimul meci de pregătire pentru...
Ultima oră
Pe aceeași temă