16 C
București
vineri, 17 mai 2024
AcasăSpecialTecău și Rojer încheie fără victorie Turneul Campionilor, învinși și de perechea...

Tecău și Rojer încheie fără victorie Turneul Campionilor, învinși și de perechea Lindstedt/Kubot

UPDATE 15.45. Horia Tecău și Jean-Julien Rojer au încheiat Turneul Campionilor de la Londra fără nicio victorie în Grupa A. Cei doi au pierdut și ultimul meci, în fața perechii Robert Lindstedt/Lukasz Kubot, cu scorul de 6-4, 6-6 (7/4).

Favorita numărul 5 a competiției, perechea Tecău/Rojer, a mai jucat la Londra împotriva perechilor Bob/Mike Bryan, cap deserie numărul 1 (scor 6-7(4), 6-3, 10-6) și Alexander Peya/Bruno Soares, locul 3 mondial (scor 6-3, 3-6, 12-10).

Cap de serie numărul 8, perechea Lindstedt/Kubot era deja calificată în semifinale, de pe prima poziție, după două victorii în primele două meciuri. 

Turneul de la Londra a fost ultimul din acest an pentru Tecău și Rojer.

——–

Live Text Tecău/Rojer – Lindstedt/Kubot: 4-6, 6-6 (4/7)

FINAL DE MECI

Tiebreak Tecău/R. – Lindstedt/K.: 4-7

6-6: Game, Lindstedt/K.

6-5: Game, Tecău/R.

5-5: Game, Lindstedt/K. Schimb de mingi dificil pentru perechea româno-olandeză, punctul decisiv fiind câștigat de Kubot, într-un duel cu Rojer.

5-4: Game, Tecău/R. Rojer a încheiat game-ul cu un as.

4-4: Game, Lindstedt/K.

4-3: Game, Tecău/R. Cei doi trec pentru prima dată în avantaj după ce au reușit un break.

3-3: Break, Tecău/R. Perechea româno-olandeză reușește primul său break în acest meci.

2-3: Game, Tecău/R.

1-3: Game, Lindstedt/K.

1-2: Break, Lindstedt/K. Cei doi adversari ai lui Tecău și Rojer reușesc chiar mai devreme să facă break-ul în acest set.

1-1: Game, Lindstedt/K.

1-0: Game, Tecău/R.

A început setul al doilea, tot cu Tecău și Rojer la serviciu.

Statisticile arată 5 ași pentru Tecău-Rojer, față de doar 2, pentru adversari, care de asemenea au comis și o dublă greșeală. Cu toate acestea punctele decisive au fost mereu câștigate de Lindstedt și Kubot.

4-6: SET, Lindstedt/K. Perechea suedezo-poloneză își adjudecă primul set.

4-5: Game, Tecău/R. Schimb superb de mingi cu cei patru făcând curse când spre fielu, când spre linia de fund a terenului.

3-5: Game, Lindstedt/K. Cei doi sunt la un pas de a câștiga primul set.

3-4: Game, Tecău/R.

2-4: Game, Lindstedt/K. Cei doi își consolidează break-ul câștigat mai devreme. Tecău și Rojer nu par să aibă forța de a câștiga primul și singurul lor meci la acest turneu.

2-3: Break, Lindstedt/K. Primul break al acestui meci a venit din partea adversarilor lui Tecău.

2-2: Game, Lindstedt/K.

2-1: Game, Tecău/R. Început de meci echilibrat, cu cele două echipă câștigând pe propriul serviciu.

1-1: Game, Lindestedt/K. Cei doi și-au adjudecat și ei primul game în care s-au aflat la serviciu, cu toate că românul a fost la un pas să facă break-ul.

1-0: Game, Tecău/R. Perechea româno – olandeză a început bine meciul, cu un game alb.

A început partida. Tecău și Rojer au primul serviciu.

—-

Perechea Horia Tecău/Jean-Julien Rojer, cap de serie numărul 5, dispută, vineri, de la ora 14.00, ultimul meci la Turneul Campionilor. Românul și olandezul nu s-au calificat în semifinalele competiției, după ce ai pierdut primele două meciuri.

Tecău și Rojer îi întâlnesc în ultimul meci din Grupa A pe Robert Lindstedt și Lukasz Kubot, cap de serie numărul 8. Perechea Lindstedt/Kubot s-a calificat deja în semifinalele turneului.

Horia Tecău are ocazia să-l întâlnească, de cealaltă parte a terenului, pe fostul său coechipier, suedezul Robert Lindstedt, alături de care a avut cea mai fructuoasă perioadă a carierei.

În meciurile directe între cele două perechi, Tecău/Rojer conduc cu scorul de 1-0. Singura dată când s-au întâlnit a fost, anul acesta, la turneul de Masters 1000 de la Paris.

Cele mai citite

„Libertate” deschide ediția 2024 a Festivalului de Film Românesc în Israel

„Un adevărat tur de forță al cinematografiei românești în Israel” – astfel a caracterizat directorul Institutului Cultural Român de la Tel Aviv evenimentul cel...

Tânăra antrenată de maestra emerită a sportului, Mirela Pașca, înscrisă în campania „100 de tineri pentru dezvoltarea României”

Antonia Dragomir, o tânără gimnastă de doar 11 ani, a devenit un nume cunoscut în lumea gimnasticii românești și internaționale, datorită talentului său remarcabil...

Unicat în România! Grădini plutitoare pe lac, aranjamente gigant, zeci de mii de ghivece la West Side Flower Fest, cel mai mare festival de...

Dăm startul verii la cea de-a doua ediție a West Side Flower Fest! Va avea loc din 31 mai până în 2 iunie, în...
Ultima oră
Pe aceeași temă