16 C
București
vineri, 17 mai 2024
AcasăSpecialTiberiu Iacob Ridzi, detalii cutremurătoare despre starea de sănătate a soției sale

Tiberiu Iacob Ridzi, detalii cutremurătoare despre starea de sănătate a soției sale

Soțul Monicăi Iacob Ridzi, Tiberiu Iacob Ridzi, a declarat, luni, în cadrul emisiunii ”Ultimul cuvânt”, de la B1 Tv, că prioritatea numărul unu a lui, în calitate de soț este de a o menține în viață pe fosta ministră.

Tot ce-mi doresc e ca soția mea să rămână în viață”, a declarat Tiberiu Iacob Ridzi.

El a prezentat diagnosticul pus în cazul soției sale și a precizat că bolile de care suferă Monica Iacob Ridzi sunt natură infecțioasă. Astfel, fosta ministră a Tineretului și sportului este predispusă la infectii grave, precum și la hemoragii severe, a precizat soțul Monicăi Iacob Ridzi.

”Nu vreau să comentez această decizie. În penitenciare au fost cazuri în care s-a murit. Eu la aceste lucruri mă refer când spun că sunt îngrijorat”.

Monica Iacob Ridzi, condamnată la cinci ani de închisoare pentru abuz în serviciu, a fost transferată, săptămâna, de la secţia exterioară din Cluj-Napoca a Penitenciarului Gherla la Spitalul Penitenciar Jilava, în baza unei solicitări de internare, potrivit unor surse din cadrul penitenciarului clujean.

"Monica Iacob Ridzi a fost transferată nu în baza unei decizii a instanţei, ci în baza unei solicitări personale de internare în spital, motivând că suferă de mai multe boli şi că se simte rău. A fost transferată cu autobuzul Penitenciarului Gherla la Spitalul Penitenciar Jilava. Va fi consultată, i se va aplica tratamentul de care are nevoie, iar dacă medicii vor decide, cel mai probabil, va fi adusă înapoi la secţia exterioară a Penitenciarului Gherla", declarau sursele citate.

 

 

Cele mai citite

Impostura snoabă și propaganda veselă

Obsesia multor snobi care ce îmbogățesc peste măsură este să devină artiști prin intermediul banilor. Întâi își tot dichisesc și bibilesc casa de un...

Bistrița: Un traficant de droguri este acuzat că a violat o minoră

La data de 16 mai 2024, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Bistrița Năsăud au dispus...

Echilibrul perfect: cum să îmbini mobilierul vintage cu designul modern

În ultimii ani, o tendință care a câștigat teren în designul interior este combinarea mobilierului vintage cu designul modern. Acest amestec neconvențional de stiluri...
Ultima oră
Pe aceeași temă