16.4 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăSpecialTiberiu Iacob Ridzi, detalii cutremurătoare despre starea de sănătate a soției sale

Tiberiu Iacob Ridzi, detalii cutremurătoare despre starea de sănătate a soției sale

Soțul Monicăi Iacob Ridzi, Tiberiu Iacob Ridzi, a declarat, luni, în cadrul emisiunii ”Ultimul cuvânt”, de la B1 Tv, că prioritatea numărul unu a lui, în calitate de soț este de a o menține în viață pe fosta ministră.

Tot ce-mi doresc e ca soția mea să rămână în viață”, a declarat Tiberiu Iacob Ridzi.

El a prezentat diagnosticul pus în cazul soției sale și a precizat că bolile de care suferă Monica Iacob Ridzi sunt natură infecțioasă. Astfel, fosta ministră a Tineretului și sportului este predispusă la infectii grave, precum și la hemoragii severe, a precizat soțul Monicăi Iacob Ridzi.

”Nu vreau să comentez această decizie. În penitenciare au fost cazuri în care s-a murit. Eu la aceste lucruri mă refer când spun că sunt îngrijorat”.

Monica Iacob Ridzi, condamnată la cinci ani de închisoare pentru abuz în serviciu, a fost transferată, săptămâna, de la secţia exterioară din Cluj-Napoca a Penitenciarului Gherla la Spitalul Penitenciar Jilava, în baza unei solicitări de internare, potrivit unor surse din cadrul penitenciarului clujean.

"Monica Iacob Ridzi a fost transferată nu în baza unei decizii a instanţei, ci în baza unei solicitări personale de internare în spital, motivând că suferă de mai multe boli şi că se simte rău. A fost transferată cu autobuzul Penitenciarului Gherla la Spitalul Penitenciar Jilava. Va fi consultată, i se va aplica tratamentul de care are nevoie, iar dacă medicii vor decide, cel mai probabil, va fi adusă înapoi la secţia exterioară a Penitenciarului Gherla", declarau sursele citate.

 

 

Cele mai citite

26 de avioane de război și 5 nave chineze, detectate în jurul Taiwanului

Ministerul Apărării din Taiwan a anunţat vineri că a detectat 26 de avioane şi cinci nave chineze în jurul insulei în ultimele 24 de...

Statele membre NATO sunt profund îngrijorate „ de activitățile rău intenționate ale Rusiei” pe teritoriul Alianței

Statele membre ale NATO s-au declarat joi "profund preocupate de activităţile rău intenţionate" ale Rusiei "întreprinse recent pe teritoriul Alianţei" şi care "constituie o...

Mesajul premierului Marcel Ciolacu către jurnaliști, de Ziua Mondială a Libertății Presei

Premierul Marcel Ciolacu a afirmat, vineri, cu prilejul Zilei Mondiale a Libertăţii Presei, că activitatea de jurnalist, cu toate valenţele sale, are în sine...
Ultima oră
Pe aceeași temă