15.5 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăSpecialHalep, aproape de a fi depășită în clasament de Maria Șarapova

Halep, aproape de a fi depășită în clasament de Maria Șarapova

Simona Halep poate pierde locul 2 mondial începând cu săptămâna viitoare, singura jucătoare care o poate depăși fiind Maria Șarapova. Rusoaica va urca pe locul 2 dacă va ajunge în finala turneului de tenis de la Wuhan, competiție din care românca a fost eliminată în turul al doilea.

Eliminarea surprinzătoarea din turul al doilea îi poate aduce în continuare ghinion Simonei Halep. Principala sa urmăritoare din clasament, Maria Șarapova, a obținut deja calificarea în turul al treilea și mai are de câștigat 3 meciuri pentru a ajunge în finală.

Adversara din turul al treilea pare una destul de accesibilă pentru rusoaica, Șarapova urmând să dea piept cu elveţianca Timea Bacsinszky, locul 61 WTA, sportivă venită din calificări. Șarapova a a scăpat în turul al doilea și de o posibilă adversară de top, Serena Williams, care a abandonat.

Totuși rusoaica le-ar putea întâlni în sferturi și semifinală pe Caroline Wozniacki, cap de serie numărul 8, respectiv Eugenie Bouchard, cap de serie numărul 6, adversare mult mai dificile.

În cazul în care va pierde locul 2 mondial, următorul turneu, China Open, va avea o miză cu atât mai mare pentru Simona Halep.

Cele mai citite

Bogdan Lobonț, înaintea partidei cu CFR Cluj: “Avem din nou posibilitatea să arătăm ceea ce putem în momentul de faţă”

În cadrul unei conferințe de presă desfășurate vineri, antrenorul echipei de fotbal FC Rapid București, Bogdan Lobonț, a împărtășit gândurile sale înaintea meciului cu...

Lionel Messi, de neoprit la 36 de ani! A fost desemnat jucătorul lunii în America

Argentinianul Lionel Messi, care în acest moment evoluează la formația Inter Miami, a fost votat cel mai bun jucător al lunii aprilie în liga...

Iga Swiatek şi Arina Sabalenka se vor duela în finala turneului de la Madrid

La fel ca anul trecut, finala turneului WTA 1000 de la Madrid le va pune față în față pe poloneza Iga Swiatek şi belarusa...
Ultima oră
Pe aceeași temă