18.9 C
București
vineri, 28 iunie 2024
AcasăLifestylePiovaccari, tăiat de pe lista Stelei. A fost împrumutat la Eibar

Piovaccari, tăiat de pe lista Stelei. A fost împrumutat la Eibar

Federico Piovaccari, fostul atacant al Stelei din sezonul trecut, a fost împrumutat de Sampdoria la formația din prima ligă spaniolă, Eibar. Piovaccari a fost dorit în Ghencea și în acest sezon.

Orice speranțe ale fanilor de a-l mai vedea pe veritabilul vârf italian în tricoul Stelei au fost spulberate, după ce Eibar a anunțat împrumutul pe site-ul său oficial. Nou promovată în Primera Division, Eibar încearcă să evite retrogradarea în primul său sezon pe prima scenă a fotbalului spaniol.

Piovaccari, adus în Ghencea ca împrumut de la Sampdoria, în vara anului 2013, a fost soluția lui Reghecampf pentru postul de vârf în cadrul echipei. Italianul a dat randamentul așteptat și în cele 25 de meciuri evoluate pentru Steaua a marcat zece goluri. 

Preşedintele CA al FC Steaua, Valeriu Argăseală a manifestat un interes ridicat al campioanei pentru readucerea lui Piovaccari la echipă, de această dată sub comanda lui Gâlcă. Mutarea nu s-a mai realizat, iar noul antrenor al Stelei oricum și-a manifestat interesul pentru aducerea altor jucători, precum fostul petrolist Jeremy Bokila.

Cele mai citite

După Portugalia – Georgia, Kovesi are ce ancheta la EURO

Ilustrație: Marian Avramescu Procurorul șef european, Laura Codruța Kovesi, a stârnit emoțiile echipelor puse pe blaturi, prin prezența sa în tribune la Turneul Final...
Ultima oră
Pe aceeași temă