33.6 C
București
marți, 18 iunie 2024
AcasăEconomieFoto interviuProvocare pentru Victoria Beckham

Provocare pentru Victoria Beckham

Designerul Victoria Beckham a primit de la actrița Eva Longoria provocarea de la a-și turna o găleată de gheață în cap pentru a sprijini o campanie caritabilă, informează Daily Mail.

Eva Longoria a postat, duminică, pe site-ul ei de socializare Who Say un clip video în care anunță că s-a alăturat campaniei "ALS Ice Buckek Challenge" și acceptă să fie udată cu o galetă plină de apă rece cu gheață.

La rândul ei, Eva Longoria a transmis provocarea mai departe către alți trei prieteni: Victoria Beckham, Ricky Martin și Melanie Griffith.

"ALS Ice Buckek Challenge" este o campanie de donaţii la care au aderat numeroase personalităţi din întreaga lume. Participanţii sunt provocaţi să îşi toarne pe cap apă rece şi să facă o donaţie pentru cerecetarea în domeniul afecţiunilor cerebrale.

Printre cei care au acceptat provocarea de a se uda cu apă rece s-au numărat Bill Gates, Mark Zuckerberg, Justin Timberlake și Cristiano Ronaldo. Şi preşedintele SUA, Barack Obama, a primit o provocare de a se alătura acestei campanii.

Cele mai citite

Ministerul Finanțelor continuă măsurile împotriva evaziunii fiscale și introduce obligatoriu, de la 1 ianuarie 2025

Ministerul Finanțelor propune, printr-un proiect de act normativ, modificări și completări în domeniul gestionării și implementării sistemului național privind factura electronică RO e-Factura, al...

Fake-news rusesc despre suporterii români la meciul România – Ucraina. Rușii susțin că românii scandau numele lui Putin

Rusia a lansat pe internet un clip video falsificat, în care apar suporteri români de la meciul România - Ucraina. Conform clipului lansat de Rusia,...

Șeful ANI, Ionel Moise „Ariel”, este mai presus decât legea…ANI  

De când Agenția Națională de Integritate (ANI) este condusă de Florin-Ionel Moise „Ariel” ar trebui să aibă ca motto expresia „peștele de la...
Ultima oră
Pe aceeași temă