16.9 C
București
vineri, 17 mai 2024
AcasăEconomieFoto interviuProvocare pentru Victoria Beckham

Provocare pentru Victoria Beckham

Designerul Victoria Beckham a primit de la actrița Eva Longoria provocarea de la a-și turna o găleată de gheață în cap pentru a sprijini o campanie caritabilă, informează Daily Mail.

Eva Longoria a postat, duminică, pe site-ul ei de socializare Who Say un clip video în care anunță că s-a alăturat campaniei "ALS Ice Buckek Challenge" și acceptă să fie udată cu o galetă plină de apă rece cu gheață.

La rândul ei, Eva Longoria a transmis provocarea mai departe către alți trei prieteni: Victoria Beckham, Ricky Martin și Melanie Griffith.

"ALS Ice Buckek Challenge" este o campanie de donaţii la care au aderat numeroase personalităţi din întreaga lume. Participanţii sunt provocaţi să îşi toarne pe cap apă rece şi să facă o donaţie pentru cerecetarea în domeniul afecţiunilor cerebrale.

Printre cei care au acceptat provocarea de a se uda cu apă rece s-au numărat Bill Gates, Mark Zuckerberg, Justin Timberlake și Cristiano Ronaldo. Şi preşedintele SUA, Barack Obama, a primit o provocare de a se alătura acestei campanii.

Cele mai citite

România, țara cu cea mai mare inflație din Uniunea Europeană pentru a patra lună consecutiv

Rata anuală a inflaţiei în Uniunea Europeană a rămas stabilă, la 2,6%, în luna aprilie, însă România este, pentru a patra lună la rând,...

Misterul surdității lui Bethoven se dezvăluie

Se spune că marile genii ale umanității ard rapid! Creează opere monumentale și se sting devreme. Despre viața și simfoniile lui Beethoven s-au scris...

Iohannis o poate acuza pe Andra că i-a furat opera “Pas cu pas”

Ilustrație: Laurențiu Mușoiu Dacă își tot vede năruit visul de a ajunge secretar general al Alianței Atlanticului de Nord (NATO), iar cu meditațiile nu...
Ultima oră
Pe aceeași temă