28.3 C
București
vineri, 21 iunie 2024
AcasăEconomieFoto interviuProvocare pentru Victoria Beckham

Provocare pentru Victoria Beckham

Designerul Victoria Beckham a primit de la actrița Eva Longoria provocarea de la a-și turna o găleată de gheață în cap pentru a sprijini o campanie caritabilă, informează Daily Mail.

Eva Longoria a postat, duminică, pe site-ul ei de socializare Who Say un clip video în care anunță că s-a alăturat campaniei "ALS Ice Buckek Challenge" și acceptă să fie udată cu o galetă plină de apă rece cu gheață.

La rândul ei, Eva Longoria a transmis provocarea mai departe către alți trei prieteni: Victoria Beckham, Ricky Martin și Melanie Griffith.

"ALS Ice Buckek Challenge" este o campanie de donaţii la care au aderat numeroase personalităţi din întreaga lume. Participanţii sunt provocaţi să îşi toarne pe cap apă rece şi să facă o donaţie pentru cerecetarea în domeniul afecţiunilor cerebrale.

Printre cei care au acceptat provocarea de a se uda cu apă rece s-au numărat Bill Gates, Mark Zuckerberg, Justin Timberlake și Cristiano Ronaldo. Şi preşedintele SUA, Barack Obama, a primit o provocare de a se alătura acestei campanii.

Cele mai citite

Din ce în ce mai greu pentru România. Ucraina obține cele trei puncte în partida cu Slovacia

Selecționata Ucrainei a obținut o victorie importantă împotriva echipei Slovaciei, cu scorul de 2-1 (0-1), vineri, pe Dusseldorf Arena, în cadrul Grupei E a...

Ordonanța de Urgență (OUG) care vizează modificarea legislației specifice pieței de capital a fost adoptată

Guvernul a adoptat astăzi o Ordonanță de Urgență (OUG) care modifică legislația privind piața de capital și introduce măsuri pentru prevenirea și combaterea publicității...

În comunele Chețani și Poșaga se va organiza un nou tur de scrutin

Autoritatea Electorală Permanentă a anunțat organizarea unui nou tur de scrutin pentru funcția de primar în comunele Chețani, județul Mureș, și Poșaga, județul Alba,...
Ultima oră
Pe aceeași temă