15.5 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăSpecialCaz ȘOCANT în Vaslui: O mamă și-a tăiat bebelușul de numai o...

Caz ȘOCANT în Vaslui: O mamă și-a tăiat bebelușul de numai o săptămână

 Un bebeluş de o săptămână a fost găsit mort într-o locuință din Vaslui, după după ce mama sa l-ar fi tăiat şi apoi l-a învelit într-o pungă, informează Mediafax.

Cadavrul a fost descoperit într-o casă din municipiul Bârlad de către o rudă a mamei copilului, care a sunat la numărul de urgenţă 112 pentru a anunţa Poliţia, fără însă a putea oferi prea multe informaţii, fiind în stare de şoc, potrivit primelor informaţii oferite de poliţiştii vasluieni.

La adresa indicată de femeia care a alertat autorităţile, anchetatorii au găsit trupul unui bebeluş de o săptămână, care avea abdomenul eviscerat, fiind învelit într-o pungă.

“Persoana care a sunat la numărul de urgenţă 112 nu a putut oferi detalii cu privire la ceea ce a descoperit în casă. O echipă de poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, sub coordonarea unui procuror, s-a deplasat la faţa locului în vederea efectuării de cercetări”, a declarat, vineri, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Vaslui, Mihaela Ştraub.

Din informaţiile oferite de reprezentanţii Serviciului de Ambulanţă Judeţean Vaslui, mama copilului, o tânără de 27 de ani, este cea care şi-ar fi omorât bebeluşul. De altfel, aceasta a şi anunţat-o pe femeia care apoi a sunat la numărul de urgenţă 112 pentru a alerta autorităţile.

 

Cele mai citite

Turcia nu va relua schimburile comerciale cu Israelul

Turcia a declarat că nu va relua schimburile comerciale cu Israelul, în valoare de 7 miliarde de dolari pe an, până când nu se...

Germania susține că a fost victima unui atac cibernetic rusesc. Berlinul avertizează că vor exista consecințe

Berlinul a acuzat vineri hackeri ruşi susţinuţi de Moscova de un atac cibernetic intolerabil împotriva membrilor Partidului Social-Democrat german şi a avertizat că vor...

Dinamo și-a aflat adversara din semifinalele EHF European League

Dinamo Bucureşti și-a aflat adversara din semifinalele EHF European League. Astfel, conform tragerii la sorți de vineri, „Dulăii” se vor lupta pentru un loc...
Ultima oră
Pe aceeași temă