7.4 C
București
miercuri, 27 martie 2024
AcasăSpecialCaz ȘOCANT în Vaslui: O mamă și-a tăiat bebelușul de numai o...

Caz ȘOCANT în Vaslui: O mamă și-a tăiat bebelușul de numai o săptămână

 Un bebeluş de o săptămână a fost găsit mort într-o locuință din Vaslui, după după ce mama sa l-ar fi tăiat şi apoi l-a învelit într-o pungă, informează Mediafax.

Cadavrul a fost descoperit într-o casă din municipiul Bârlad de către o rudă a mamei copilului, care a sunat la numărul de urgenţă 112 pentru a anunţa Poliţia, fără însă a putea oferi prea multe informaţii, fiind în stare de şoc, potrivit primelor informaţii oferite de poliţiştii vasluieni.

La adresa indicată de femeia care a alertat autorităţile, anchetatorii au găsit trupul unui bebeluş de o săptămână, care avea abdomenul eviscerat, fiind învelit într-o pungă.

“Persoana care a sunat la numărul de urgenţă 112 nu a putut oferi detalii cu privire la ceea ce a descoperit în casă. O echipă de poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, sub coordonarea unui procuror, s-a deplasat la faţa locului în vederea efectuării de cercetări”, a declarat, vineri, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Vaslui, Mihaela Ştraub.

Din informaţiile oferite de reprezentanţii Serviciului de Ambulanţă Judeţean Vaslui, mama copilului, o tânără de 27 de ani, este cea care şi-ar fi omorât bebeluşul. De altfel, aceasta a şi anunţat-o pe femeia care apoi a sunat la numărul de urgenţă 112 pentru a alerta autorităţile.

 

Cele mai citite

Mai mulți palestinieni au murit în încercarea de a ajunge la ajutoarele parașutate

Ajutoarele aruncate din avion au căzut în apă. Biroul de presă al guvernului din Gaza, condus de Hamas, susţine că 18 palestinieni au murit...

Lukașenko îl contrazice pe Putin: teroriștii de la Moscova ar fi vrut inițial să fugă în Belarus

Președintele din Belarus a prezentat marți o versiune care contrazice afirmațiile lui Vladimir Putin despre atacatorii din Moscova. Dacă președintele rus a spus că...

Traficul rutier restricționat în Pasajul Unirii din Capitală. Un motociclist a intrat în peretele pasajului

Traficul rutier este restricţionat marţi seară în Pasajul Unirii din Capitală, pe sensul de mers către bd. Mărăşeşti, după ce un motociclist a intrat...
Ultima oră
Pe aceeași temă