19.3 C
București
sâmbătă, 15 iunie 2024
AcasăSpecialCaz de variceală la maternitatea Polizu: Internările au fost restricționate

Caz de variceală la maternitatea Polizu: Internările au fost restricționate

Internările la Maternitatea Polizu au fost restricţionate până luni, după ce medicii au depistat o gravidă bolnavă de variceală, informează Mediafax. 

"Am restricţionat internările pentru normoponderali şi prematuri, dar nu sunt refuzate urgenţele medicale, drept dovadă că zilnic au fost naşteri. Dar, potrivit uzanţelor medicale, în astfel de cazuri este necesară o perioadă în care nu se mai fac internări", a explicat managerul Institutului pentru Ocrotirea Mamei şi Copilului (IOMC) în subordinea căruia se află şi Maternitatea Polizu.

Sâmbăta trecută, o gravidă în vârstă de 17 ani a fost depistată cu varicelă.

De atunci, conducerea unităţii sanitare a luat toate măsurile igienico-sanitare care se impuhn în astfel de cazuri pentru a evita transmiterea bolii, a explicat Nicolae Suciu, precizând că, începând de luni, vor fi reluate toate internările.

Cele mai citite

Toți portughezii vor purta tricou CR7 la EURO 2024, ca să nu mai existe dubii în legătură cu marcatorul

IlustrațiiȘ Marian Avramescu Legenda vie a fotbalului portughez Cristiano Ronaldo mai are doar câteva zile până la debutul la Turneul Final al Campionatului European...

Acord de principiu al statelor UE, pentru deschiderea negocierilor de aderare cu Ucraina și Republica Moldova

Ambasadorii celor 27 de ţări ale Uniunii Europene şi-au dat "acordul de principiu" cu privire la deschiderea negocierilor de aderare cu Ucraina şi Republica...
Ultima oră
Pe aceeași temă