12.2 C
București
luni, 20 mai 2024
AcasăTechIohannis: Cei care-l susțin pe Tăriceanu sunt frustrați. A ars podul care-l...

Iohannis: Cei care-l susțin pe Tăriceanu sunt frustrați. A ars podul care-l mai lega cu PNL

Liderul PNL a răspuns, vineri, atacurilor lui Călin Popescu Tăriceanu. Klaus Iohannis a declarat într-o conferință de presă că membrii grupului lui Tăriceanu sunt foști liberali care au fost dați afară din partid sau care sunt frustrați. Totodată, întrebat despre o posibilă reîntoarece a lui Tăriceanu în Partidul Național Liberal, Iohannis a spus că ”a ars podul care-l mai lega cu PNL”.

”Oamenii care s-au prezentat cu fostul coleg Călin Popescu Tăriceanu sunt oameni care au părăsit partidul, au fost dați afară sau s-au dus acolo din cauza unor frustrări”, a spus liderul PNL.

”Vom merge mai departe pe calea unificării dreptei, cu scopul simplu și declarat de a merge spre o Românie prosperă și puternică”, a precizat el.

Întrebat dacă Tăriceanu mai are vreo şansă să revină în PNL după ce a făcut până acum, Iohannis a răspuns: "Dacă m-aţi fi întrebat acum o săptămână, aş fi zis că, dacă termină cu piruetele şi se reorientează spre PNL, există o cale de discuţie. După lansarea acelui vehicul cvasipolitic de ieri (joi – n.r.) cred că domnul Tăriceanu a ars podul din spatele domniei sale care-l mai lega cu PNL".

Cele mai citite

Minciuna care scoate Generația Z în stradă

Tămbălăul generației Z de la Tbilisi, capitala statului Georgia din Caucaz, e un caz-școală despre cum acționează serviciile secrete străine într-o țară cu democrație...
Ultima oră
Pe aceeași temă