25 C
București
sâmbătă, 22 iunie 2024
AcasăSpecialBotoșani: Maşina unui ofiţer de poliţie judiciară al DNA, cuprinsă de un...

Botoșani: Maşina unui ofiţer de poliţie judiciară al DNA, cuprinsă de un incendiu

Maşina unui ofiţer de poliţie judiciară al DNA Suceava a fost cuprinsă de un incendiu, în noaptea de luni spre marţi, pe o stradă din Botoşani, unde era parcată, iar în acest caz Poliţia a deschis un dosar penal pentru distrugere, potrivit Mediafax.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Botoşani, Daniela Gheorghiescu, a declarat, marţi, că pompierii au fost anunţaţi luni seară, în jurul orei 23.30, printr-un apel la 112, că un autoturism parcat pe o stradă din Botoşani a fost cuprins de flăcări.

Echipajul ISU care a ajuns la faţa locului a constatat că ardea partea din faţă a maşinii, atât în exterior, cât şi în interior, focul fiind stins la scurt timp.

Conform sursei citate, maşina fusese o perioadă îndelungată într-un service pentru reparaţii, iar luni a fost dusă la o spălătorie auto, unde a fost curăţată şi în interior, autoturismul fiind lăsat aproximativ două ore cu instalaţia de climatizare în funcţiune pentru ca tapiseria să se usuce.

Reprezentantul Poliţiei a mai spus că nu a fost încă stabilită o cauză a incendiului, fiind luate în calcul toate ipotezele.

"Nu există indicii că a fost un foc intenţionat, dar s-au întocmit acte premergătoare pentru distrugere", a adăugat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Botoşani.

Surse din rândul anchetatorilor afirmă că maşina îi aparţine unui ofiţer de poliţie judiciară al DNA Suceava, care i-o lăsase pentru câteva zile unui cunoscut, medic veterinar în Botoşani.

Cele mai citite

Serbia furnizează arme indirect Ucrainei. La ce valoare se ridică exportul

Exporturile de arme ale Serbiei care au ajuns în Ucraina prin intermediul unor părţi terţe se ridică la aproximativ 800 de milioane de euro...

China și Franța colaborează pentru a studia mai bine Universul

Un satelit dezvoltat de China și Franța, cel mai puternic de până acum pentru a studia cea mai îndepărtată explozie a stelelor, a fost...

În două județe bisericile vor sta deschise toată ziua pe timpul caniculei

Episcopia Hușilor a anunțat că toate ”bisericile din mediul urban să fie deschise, pe tot parcursul zilei”, pentru ca oamenii să aibă unde să...
Ultima oră
Pe aceeași temă