12.2 C
București
luni, 20 mai 2024
AcasăSpecial"Românii au talent" şi-a depăşit din nou propriul record de audienţă

“Românii au talent” şi-a depăşit din nou propriul record de audienţă

Emisiunea TV "Românii au talent" şi-a doborât, vineri seară, pentru atreia oară recordul de audienţă, fiind lider pe toate segmentele de public, cu o cotă de piaţă de aproximativ 60%, potrivit Mediafax.

Astfel, în intervalul orar în care a fost difuzat programul, 20.30 – 23.10, pe segmentul publicului comercial din mediul urban, cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, Pro TV a stabilit un nou record absolut – 59,1% cota de piaţă.

Cu un rating de 29,7 puncte, Pro TV a depăşit de aproape zece ori Antena 1, următoarea clasată, cu 3,3 puncte de rating şi 6,5% share.

În ceea ce priveşte publicul din mediul urban, "Românii au talent" a stabilit, vineri seară, un dublu record de audienţă de când a fost lansat show-ul: 28,9 puncte de rating şi 49,6% cota de piaţă, de aproape zece ori mai mult decât Antena 1, ocupanta celui de-al doilea loc în topul audienţelor, cu 2,9 puncte de rating şi 5% share.

Citeşte şi Gazprom ar putea cumpăra PRO TV, deţinut de Central European Media Enterprises (CME)

Şi la nivelul publicului naţional cifrele au fost semnificative: Pro TV a avut 31 de puncte de rating şi 52,3% share, de peste zece ori mai mult decât Antena 1, care a înregistrat 2,6 puncte de rating şi 4,3% share.

Vârful de audienţă a fost atins în minutul 21.44, când aproape şapte milioane de români din toată ţara avea televizorul deschis pe competiţia talentelor la Pro TV.

Cele mai citite

Minciuna care scoate Generația Z în stradă

Tămbălăul generației Z de la Tbilisi, capitala statului Georgia din Caucaz, e un caz-școală despre cum acționează serviciile secrete străine într-o țară cu democrație...
Ultima oră
Pe aceeași temă