In fiecare joi, incepand cu ora 18:00 la Chefs Floreasca, bucataria romaneasca va primi un adevarat upgrade al gusturilor. Restaurantul iti propune sa experimentezi traditii culinare romanesti sub o forma total neasteptata, care o sa te surprinda in cel mai placut mod. Deja cunoscutele bucate romanesti vor fi reinterpretate, gatite intr-o nota avangardista si inovatoare. Un adevarat tribut adus gusturilor de altadata, dar intr-o varianta 2.0.
Meniul din aceasta saptamana:
1.Slana cu Mamaliguta si Trufe 150gr – 15 lei
Lardo served with Polenta and Truffles – 15 lei
2.Burta de Porc crocanta cu Piure de Cartofi cu Ierburi si Sos Gulas 300gr – 33lei
Crispy Pork Belly with Mashed Potatoes with Herbs and Goulash Sauce – 33 lei
3.Rasol de Miel cu Piure de Cartofi si Ceapa Verde si Simfonie de Legume la Cuptor 500gr – 65lei
Lamb Shank with Mashed Potatoes and Green Onion and Baked Vegetables Symphony – 65 lei
4. Papanasi cu Dulceata de Casa si Spuma de Smantana 150g – 25 lei
Romanian cream cheese Donuts with Homemade Jam and Cream foam – 25 lei