27 C
București
miercuri, 24 iulie 2024
AcasăInternaționalCisiordania: Un soldat israelian a fost ucis și unul rănit în timpul...

Cisiordania: Un soldat israelian a fost ucis și unul rănit în timpul unui raid militar

Un soldat israelian a fost ucis şi unul a fost grav rănit în timpul unui raid militar în Cisiordania, a anunţat armata, citată de Reuters.

Un soldat israelian a fost ucis, iar altul rănit într-un raid în Cisiordania

Soldatul „a căzut în timpul activităţii operaţionale în zona Jenin”, se arată în declaraţie.

Mass-media palestiniană a anunţat că forţele israeliene au efectuat un raid în apropierea spitalului guvernamental din Jenin şi au arestat mai multe persoane.

O asociaţie palestiniană a spus că 28 de persoane au fost arestate, dintre care nouă din Jenin.

Armata israeliană nu a confirmat arestările şi nu a oferit detalii suplimentare cu privire la raid.

Israelul efectuează cel mai mare raid la Ramallah din ultimii ani

Forțele israeliene au atacat la Ramallah, în Cisiordania ocupată, peste noapte, ucigând un tânăr de 16 ani într-o tabără de refugiați, în timpul celei mai mari operațiuni de acest fel în oraș din ultimii ani, au declarat luni surse palestiniene, potrivit Reuters.

Aceasta a fost declarată potrivit unor surse palestiniene, care au spus luni că a fost cea mai mare operațiune de acest gen, în oraș, din ultimii ani.

Armata israeliană a declarat că forțele de securitate au condus o operațiune de combatere a terorismului în tabără în timpul căreia a izbucnit o revoltă, cu pietre și bombe, cu benzină aruncată asupra soldaților, care au răspuns cu foc real.

Urmărește România Liberă pe  Twitter, Facebook și Google News!

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă