22.5 C
București
joi, 30 mai 2024
AcasăSpecialUn muzeu al hologramelor, dedicat artiştilor rock, va fi inaugurat la Londra

Un muzeu al hologramelor, dedicat artiştilor rock, va fi inaugurat la Londra

Un muzeu al hologramelor dedicat artiştilor-legendă ai muzicii rock va fi inaugurat la Londra în 2014.

Astfel, fanii rockului vor avea posibilitatea de a cânta, “live”, alături de cei mai importanţi artişti ai acestui stil muzical, precum John Lennon, Jimi Hendrix, Freddie Mercury şi Kurt Cobain, transmite Toronto Sun. De asemenea, momentele vor fi înregistrate pe suport fizic pentru posteritate.

Directorii Music Hall of Fame, un muzeu situat în cartierul Camden din nordul Londrei, intenţionează să folosească cea mai performantă tehnologie pentru a crea imagini 3D cu unii dintre mai cunoscuţi artişti rock, atât decedaţi, cât şi în viaţă.

Ideea acestui muzeu a fost luată în considerare de directorii instituţiei londoneze după ce o hologramă a regretatului rapper Tupac Shakur a fost utilizată în timpul unui concert susţinut de Snoop Dogg şi Dr. Dre la ediţia din 2012 a Festivalului Coachella din California.

“Ai putea merge înapoi într-un anumit moment în evoluţia muzicii muzică sau ai putea să cânţi alături de artiştii care nu mai sunt în viaţă”, a declarat managerul de proiect, Lee Bennett. 

“Poţi merge şi performa cu trupele tale preferate – poţi fi pe scenă cu Nirvana, poţi fi pe scenă cu Morrissey”, a spus primarul din Camden, Jonathan Simpson.

 

Cele mai citite

Guvernul taie posturi la Ministerul Justiției. Ce salarii și ce sporuri au consilierii

Executivul are pe ordinea de zi a ședinței din 30 mai 2024 o Hotărâre de Guvern prin care desființează patru posturi din organigrama Ministerului...

„Pufu” de la RAR, pus pe pilotul automat al sforarului șef Mîndrescu

Directorul general al Registrului Auto Român (RAR), agronomul Mihai Alecu „Pufu”, este doar o marionetă a sforarului șef al Ministerului Transporturilor, secretarul de...

Prin măsurile impuse de PSD la guvernare, nivelul de trai în România se apropie de media europeană

Creșterea puterii de cumpărare a românilor De la revenirea la guvernare, obiectivul asumat de PSD a fost creșterea nivelului de trai al tuturor românilor. Puterea...
Ultima oră
Pe aceeași temă