16 C
București
joi, 9 mai 2024
AcasăSpecialUn muzeu al hologramelor, dedicat artiştilor rock, va fi inaugurat la Londra

Un muzeu al hologramelor, dedicat artiştilor rock, va fi inaugurat la Londra

Un muzeu al hologramelor dedicat artiştilor-legendă ai muzicii rock va fi inaugurat la Londra în 2014.

Astfel, fanii rockului vor avea posibilitatea de a cânta, “live”, alături de cei mai importanţi artişti ai acestui stil muzical, precum John Lennon, Jimi Hendrix, Freddie Mercury şi Kurt Cobain, transmite Toronto Sun. De asemenea, momentele vor fi înregistrate pe suport fizic pentru posteritate.

Directorii Music Hall of Fame, un muzeu situat în cartierul Camden din nordul Londrei, intenţionează să folosească cea mai performantă tehnologie pentru a crea imagini 3D cu unii dintre mai cunoscuţi artişti rock, atât decedaţi, cât şi în viaţă.

Ideea acestui muzeu a fost luată în considerare de directorii instituţiei londoneze după ce o hologramă a regretatului rapper Tupac Shakur a fost utilizată în timpul unui concert susţinut de Snoop Dogg şi Dr. Dre la ediţia din 2012 a Festivalului Coachella din California.

“Ai putea merge înapoi într-un anumit moment în evoluţia muzicii muzică sau ai putea să cânţi alături de artiştii care nu mai sunt în viaţă”, a declarat managerul de proiect, Lee Bennett. 

“Poţi merge şi performa cu trupele tale preferate – poţi fi pe scenă cu Nirvana, poţi fi pe scenă cu Morrissey”, a spus primarul din Camden, Jonathan Simpson.

 

Cele mai citite

Borussia Dortmund e prima finalistă a Ligii Campionilor la fotbal după 1-0(0-0) cu PSG

Borussia Dortmund s-a calificat în finala Ligii Campionilor la fotbal, după ce a învins-o pe Paris Saint-Germain cu scorul de 1-0 (0-0), marţi seara,...

Cea mai mare rețea de clinici de recuperare medicală, Centrokinetic, se extinde în vestul țării

Fondul de investiții de growth AGISTA a sprijinit cel mai mare lanț de recuperare medicală din România, Centrokinetic, în achiziția celei de-a opta clinici...

Trafic restricționat pe perioada derulării celei de-a 13-a ediții a OMV Petrom Semimaratonul București

În weekend-ul 11-12 mai, Bucureștiul găzduiește cea de-a 13-a ediție OMV Petrom Bucharest HALF MARATHON. Pentru buna desfășurare a evenimentului, restricțiile rutiere se vor...
Ultima oră
Pe aceeași temă