25.3 C
București
sâmbătă, 25 mai 2024
AcasăEconomieFoto interviuTraian Băsescu: Voi fi un bunic "model"

Traian Băsescu: Voi fi un bunic “model”

Preşedintele Traian Băsescu a vorbit în emisiunea Serviciul Român de Comedie de la Pro Tv despre noul său statut de bunic. Băsescu a catalogat drept extraordinar faptul că pe niciuna dintre fetele lui nu a văzut-o din prima zi de la naştere.

"Când mă întorceam eu de pe mare, mergeau în picioare. La asta mică, am ţinut-o în braţe din prima zi, e ceva incredibil să vezi aşa un omuleţ şi pe urmă să îl vezi cum creşte", a mai afirmat şeful statului despre nepoata lui, spunând că a luat deja 700 de grame în greutate de la naştere.

"Cel puţin la stadiul ăsta nu recunosc că ar semăna cu altcineva decât cu bunicul", a continuat Băsescu despre nepoata sa, dând ca exemplu faptul că aceasta s-a grăbit şi s-a născut prematur.

Întrebat dacă va fi un bunic normal sau unul jucător, Traian Băsescu a spus va fi fi un unul "model" şi a mărturisit că nu a adormit-o niciodată, pentru că fetiţa doarme singură. "Am ţinut-o în braţe, am legănat-o. Maică-sa spune că toată noaptea plânge. Ziua, când mă duc eu, e liniştit copilul. Ştie şi ea, a venit preşedintele, e politicoasă. (…) Tace, nu mai face pipi pe ea", a mai glumit preşedintele Traian Băsescu.

Şeful statului a povestit că nu a primit bătaie de la părinţi când era copil, pentru că tatăl său era militar şi nu avea timp de copii: "Mama ne-a gestionat. La tata ştiam că are o curea foarte lată şi, când pleca militar, îl vedeam cu diagonala aia şi cureaua aia lată şi ne spunea mama: «Vezi că vine tata cu cureaua!»".

Cele mai citite

Consilier PSD sub control judiciar pentru fraudă cu fonduri europene

În dimineața zilei de vineri, în jurul orei 04:00, procurorii Direcției Generale Anticorupție (DGA) Buzău, sprijiniți de trupele speciale ale IPJ Buzău, au...

Captură de peste 4 milioane euro în portul Constanța. Poliţiştii de frontieră au descoperit 18.000 de parfumuri

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, colaborând cu inspectori de la Biroul Vamal de Frontieră Constanţa, au descoperit un transport impresionant de...

Consilier PSD sub control judiciar pentru fraudă cu fonduri europene

În dimineața zilei de vineri, în jurul orei 04:00, procurorii Direcției Generale Anticorupție (DGA) Buzău, sprijiniți de trupele speciale ale IPJ Buzău, au...
Ultima oră
Pe aceeași temă