29 C
București
vineri, 19 iulie 2024
AcasăEconomieFoto interviuTraian Băsescu: Voi fi un bunic "model"

Traian Băsescu: Voi fi un bunic „model”

Preşedintele Traian Băsescu a vorbit în emisiunea Serviciul Român de Comedie de la Pro Tv despre noul său statut de bunic. Băsescu a catalogat drept extraordinar faptul că pe niciuna dintre fetele lui nu a văzut-o din prima zi de la naştere.

"Când mă întorceam eu de pe mare, mergeau în picioare. La asta mică, am ţinut-o în braţe din prima zi, e ceva incredibil să vezi aşa un omuleţ şi pe urmă să îl vezi cum creşte", a mai afirmat şeful statului despre nepoata lui, spunând că a luat deja 700 de grame în greutate de la naştere.

"Cel puţin la stadiul ăsta nu recunosc că ar semăna cu altcineva decât cu bunicul", a continuat Băsescu despre nepoata sa, dând ca exemplu faptul că aceasta s-a grăbit şi s-a născut prematur.

Întrebat dacă va fi un bunic normal sau unul jucător, Traian Băsescu a spus va fi fi un unul "model" şi a mărturisit că nu a adormit-o niciodată, pentru că fetiţa doarme singură. "Am ţinut-o în braţe, am legănat-o. Maică-sa spune că toată noaptea plânge. Ziua, când mă duc eu, e liniştit copilul. Ştie şi ea, a venit preşedintele, e politicoasă. (…) Tace, nu mai face pipi pe ea", a mai glumit preşedintele Traian Băsescu.

Şeful statului a povestit că nu a primit bătaie de la părinţi când era copil, pentru că tatăl său era militar şi nu avea timp de copii: "Mama ne-a gestionat. La tata ştiam că are o curea foarte lată şi, când pleca militar, îl vedeam cu diagonala aia şi cureaua aia lată şi ne spunea mama: «Vezi că vine tata cu cureaua!»".

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă