32.1 C
București
sâmbătă, 1 iunie 2024
AcasăInternaționalVIDEO. Cântărețul Black, interpretul celebrei melodii „Wonderful Life”, a murit

VIDEO. Cântărețul Black, interpretul celebrei melodii „Wonderful Life”, a murit

Artistul britanic Black, cunoscut pentru hitul ”Wonderful Life”, a murit, marți, la 53 de ani, la două săptămâni de la accidentul de mașină din Irlanda, relatează AFP, conform Agerpres. 

"Colin Vearncombe (numele său real), 26/5/1962 – 26/1/2016. Nu vei pleca singur", notează un mesaj publicat pe pagina artistului. 

Black a murit "liniştit, în conjurat de familia sa care a cântat pentru a-l însoţi pe ultimul său drum", adaugă textul care precizează că un serviciu comemorativ va avea loc în Liverpool, oraşul său natal, pentru a i se aduce un omagiu.

Vearncombe a fost spitalizat în urma unui accident rutier survenit duminică 10 ianuarie în apropiere de aeroportul Cork, din Irlanda. El a fost plasat în comă artificială, în urma leziunilor cerebrale suferite. 

Piesa pop, cu accente melancolice, 'Wonderful life' (1986) a cunoscut un succes răsunător în playlisturile europene, mai ales în Franţa. Vearncombe, care era de asemenea pictor şi poet, a lansat mai multe single-uri şi albume, care au avut un succes mai discret.

Cele mai citite

Alegeri istorice în Mexic. O femeie ar putea ocupa pentru prima dată funcția de președinte

Pe 2 iunie, mexicanii își vor alege viitorul președinte într-o cursă istorică în care o femeie ar putea ocupa pentru prima dată funcția supremă,...

Robert Cazanciuc a lansat o carte despre Constituție pentru copii și tineri

Senatorul social-democrat Robert Cazanciuc şi-a exprimat speranţa, sâmbătă, la lansarea volumului său "Constituţia pentru copii şi tineri… de toate vârstele", că acesta va crea...

Netanyahu spune că nu poate exista o încetare permanentă a focului în Gaza până când Hamas nu va fi distrus

Premierul israelian Benjamin Netanyahu a declarat că nu va exista o încetare permanentă a focului în Gaza până când capacitățile militare și de guvernare...
Ultima oră
Pe aceeași temă