18.2 C
București
sâmbătă, 15 iunie 2024
AcasăSpecialNOTE SIMULARE BACALAUREAT ARAD. Câți liceeni au obținut nota 5 la Simulare

NOTE SIMULARE BACALAUREAT ARAD. Câți liceeni au obținut nota 5 la Simulare

REZULTATE SIMULARE BACALAUREAT ARAD. 40 la sută dintre elevii de clasa a XII-a din Arad care au susținut simularea la Bacalaureat au reușit săobțină note peste 5, conform Inspectoratului Școlar Județean Arad. 

Vineri, la avizierele şcolilor şi pe forumul Inspectoratului Şcolar Judeţean Arad au fost afişate rezultatele simulării examenului naţional de Bacalaureat. 

‘Din numărul total de lucrări evaluate la simularea examenului naţional de Bacalaureat, procentul de lucrări cu note peste 5 la clasa a XI-a este de 30,33%, iar la clasa a XII-a de 40,17%. De menţionat că, la clasele a XI-a, un număr de 343 de elevi nu s-au prezentat la nici una din probe, iar 364 de elevi s-au prezentat doar la o probă. În ceea ce priveşte clasele a XII-a, un număr de 504 elevi nu s-au prezentat la nici una din probe, iar un număr de 441 de elevi s-au prezentat doar la una sau două din probele simulării examenului naţional de Bacalaureat’, a declarat presei vineri, prof Laura Nădăban, purtător de cuvânt al ISJ Arad, citată de Agerpres. 

Citește și: REZULTATE SIMULARE BACALAUREAT. Notele la Simulare, afișate în școli

 

Cele mai citite

Toți portughezii vor purta tricou CR7 la EURO 2024, ca să nu mai existe dubii în legătură cu marcatorul

IlustrațiiȘ Marian Avramescu Legenda vie a fotbalului portughez Cristiano Ronaldo mai are doar câteva zile până la debutul la Turneul Final al Campionatului European...
Ultima oră
Pe aceeași temă