12.2 C
București
luni, 20 mai 2024
AcasăSpecialExtremistul Csibi Barna: "Ocupanţi, căraţi-vă! Inima Ţinutului Secuiesc bate în maghiară!"

Extremistul Csibi Barna: “Ocupanţi, căraţi-vă! Inima Ţinutului Secuiesc bate în maghiară!”

Vrea să plecăm din ţară. Csibi Barna, extremistul maghiar care l-a „spânzurat” simbolic pe Avram Iancu a participat ieri la comemorarea Tratatului de la Trianon care a avut loc la Miercurea Ciuc, scrie realitatea.net.

Potrivit cotidianului Adevărul, timp de o oră, Csibi Barna a stat în centrul oraşului, în faţa a două pancarte pe care a scris: “Jos Trianonul” şi “Inima Ţinutului Secuiesc bate în maghiară!. Ocupanţi, căraţi-vă!”, cu drapelul Ungariei în mâini.

Între cele două pancarte, el a aşezat chiar şi o cruce cu harta Ungariei Mari şi Coroana Maghiară. Csibi Barna spune că aşa luptă el pentru libertate.

În direct la Realitatea TV, Csibi Barna a spus: “În aceasta ţară a minunilor, care se cheamă România, mă pot aştepta la orice şi tot aşa se poate aştepta şi dl Kover. […] Ceea ce urmăresc eu este exprimarea opiniei, un drept fundamental într-o democraţie: lupta pentru liberate nu este ruşinoasă, aşa ar trebui să facă toţi secuii”. Înregistrarea convorbii, în Galeria Video.

Cele mai citite

Minciuna care scoate Generația Z în stradă

Tămbălăul generației Z de la Tbilisi, capitala statului Georgia din Caucaz, e un caz-școală despre cum acționează serviciile secrete străine într-o țară cu democrație...
Ultima oră
Pe aceeași temă