22.5 C
București
miercuri, 26 iunie 2024
AcasăSportConstantin, despre acuzaţiile lui Stelian Fuia: Nu mă aflu într-un grad de...

Constantin, despre acuzaţiile lui Stelian Fuia: Nu mă aflu într-un grad de rudenie cu Dan Voiculescu

Preşedintele PC, Daniel Constantin, a declarat, joi, despre acuzaţiile aduse de democrat-liberalul Stelian Fuia privind declaraţia sa de avere, că nu se află în niciun grad de rudenie cu Dan Voiculescu, acuzându-l pe fostul ministru al Agriculturii că a făcut afaceri cu propria soră, scrie Mediafax.

“Domnul Fuia aducea omagii acum câteva săptămâni lui Nicolae Ceuşescu, dacă nu mă înşel. Nu vreau să intru în cancanuri politice, pentru mine e important ce fac la Ministerul Agriculturii şi aş vrea să fiu judecat după fapte şi nu după presupunerile domnului Fuia sau a celor din PDL”, a spus Daniel Constantin.

Liderul PC a mai menţionat că, probabil, atunci când se referă la incompatibilităţi, Stelian Fuia se referă la “incompatibilitatea în care s-a asflat acesta cât a fost director general al Fundulea, şi avea un contract cu sora dânsului”.

“Incompatibil este când ai o problemă cu cineva cu care te afli într-un grad de rudenie. Eu, cu domnul Voiculescu nu mă aflu într-un grad de rudenie. Domnul Fuia se afla la momentul acela într-un grad de rudenie cu sora dânsului”, a mai declarat Constantin.

El a precizat că toate declaraţiile despre averea sa se află pe site-ul ministerului şi al ANI.

Despre firma soţiei sale, Daniel Constantin a spus că este o “afacere de familie”, cu care se mândreşte foarte mult.

“Soţia mea are cursuri făcute în Olanda, de design floral şi deţine o mică florărie din care se întreţine familia noastră”, a precizat preşedintele Partidului Conservator, adăugând că societatea respectivă se află în declaraţia de avere pentru că a fost salariat şi a avut venituri din acea firmă.

PDL i-a cerut premierului Victor Ponta să-l demită de urgenţă pe ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, pentru grave incompatibilităţi, considerând că ministrul este vândut lui Dan Voiculescu, care are interese la Ministerul Agriculturii, a declarat miercuri deputatul PDL Stelian Fuia.

Cele mai citite

Mbappe și Ronaldo, resemnați. Golgheterul EURO 2024 e autogolul

Ilustrație: Marian Avramescu Supervedetele fotbalului Cristiano Ronaldo și Kylian Mbappe sunt pe cale să plece cu cozile între picioare de la Turneul Final al...

Construcție filosofică

O condiție a vieții izbutite este cunoașterea realității în care se trăiește. Împărtășesc opinia că, printre formele spiritului, filosofiei îi revine să asigure reflecția...

Pledoaria lui Petre Mihai Băcanu pentru curaj

Astăzi, în Aula Bibliotecii Academiei Române, ora 12:00, Petre Mihai Băcanu va răspunde cititorilor săi dacă a meritat să facă pușcărie pentru un popor...
Ultima oră
Pe aceeași temă