12.2 C
București
luni, 20 mai 2024
AcasăInvestigații România LiberăH&M, C&A, Zara şi Bata, într-un mall nou, din noiembrie, la Craiova

H&M, C&A, Zara şi Bata, într-un mall nou, din noiembrie, la Craiova

Electroputere Parc Craiova se va da în folosinţă în curtea întreprinderii cu acelaşi nume şi va avea o suprafaţă totală de 71.000 mp, cu aproape 50% mai mult decât se prevăzuse iniţial. Cu toate că mai sunt două luni până la inaugurare, mall-ul este ocupat deja în procent de 92%.

Lanţul de magazine H&M a închiriat o suprafaţă de 1.600 mp, iar Inditex -compania care deţine mărcile Zara, Bershka, Pull & Bear şi Stradivarius a reţinut 3.500 mp.

Lor li se vor alătura C&A, New Yorker, LC Waikiki, Douglas, Office Shoes, Killtec, Sensiblu, Gatta, Pet Center, Decathlon, C&A, New Yorker, Domo, Altex, Takko, Orsay, Deichmann, Leonardo, Diverta, Toyplex, Bata, Otter, Yves Rocher, Banca Transilvania, Zvon Café şi lista nu se termină aici.

În afară de îmbrăcăminte, încălţăminte, cosmetice, accesorii şi restaurante, va exista şi un magazin de mobilă Elvila, pe o suprafaţă de 3.000 mp şi un magazine de electronice şi electrocasnice Domo.

Inchirierile recente consolidează Electroputere Parc drept cea mai importantă destinaţie pentru cumpărături şi divertisment din judeţul Dolj şi singurul centru comercial modern din Craiova.”, spune Steven Van Den Bossche, Partner, K & S Developments.

Mallul este primul centru comercial de tip nou care se deschide în regiunea de sud a ţării, cu toate că au existat cel puţin alte trei proiecte pe hârtie.

Cele mai citite

Miron Cosma, urmărit penal în dosarul Mineriadei, dă vina pe Ion Iliescu

Miron Cosma, fost lider al minerilor din Valea Jiului, dă vina pe Ion Iliescu pentru victimele înregistrate în timpul Mineriadei din 13 - 15...

Președintele Iranului și ministrul de Externe sunt morți. Epava elicopterului a fost găsită

Președintele Iranului și ministrul de Externe al Iranului sunt morți, acest lucru fiind constatat oficial după ce a fost găsită epava elicopterului în care...

Minciuna care scoate Generația Z în stradă

Tămbălăul generației Z de la Tbilisi, capitala statului Georgia din Caucaz, e un caz-școală despre cum acționează serviciile secrete străine într-o țară cu democrație...
Ultima oră
Pe aceeași temă