12.7 C
București
joi, 9 mai 2024
AcasăInvestigații România LiberăH&M, C&A, Zara şi Bata, într-un mall nou, din noiembrie, la Craiova

H&M, C&A, Zara şi Bata, într-un mall nou, din noiembrie, la Craiova

Electroputere Parc Craiova se va da în folosinţă în curtea întreprinderii cu acelaşi nume şi va avea o suprafaţă totală de 71.000 mp, cu aproape 50% mai mult decât se prevăzuse iniţial. Cu toate că mai sunt două luni până la inaugurare, mall-ul este ocupat deja în procent de 92%.

Lanţul de magazine H&M a închiriat o suprafaţă de 1.600 mp, iar Inditex -compania care deţine mărcile Zara, Bershka, Pull & Bear şi Stradivarius a reţinut 3.500 mp.

Lor li se vor alătura C&A, New Yorker, LC Waikiki, Douglas, Office Shoes, Killtec, Sensiblu, Gatta, Pet Center, Decathlon, C&A, New Yorker, Domo, Altex, Takko, Orsay, Deichmann, Leonardo, Diverta, Toyplex, Bata, Otter, Yves Rocher, Banca Transilvania, Zvon Café şi lista nu se termină aici.

În afară de îmbrăcăminte, încălţăminte, cosmetice, accesorii şi restaurante, va exista şi un magazin de mobilă Elvila, pe o suprafaţă de 3.000 mp şi un magazine de electronice şi electrocasnice Domo.

Inchirierile recente consolidează Electroputere Parc drept cea mai importantă destinaţie pentru cumpărături şi divertisment din judeţul Dolj şi singurul centru comercial modern din Craiova.”, spune Steven Van Den Bossche, Partner, K & S Developments.

Mallul este primul centru comercial de tip nou care se deschide în regiunea de sud a ţării, cu toate că au existat cel puţin alte trei proiecte pe hârtie.

Cele mai citite

Guvernul n-are bani pentru Memorialul rezistenței anticomuniste

Guvernul României subvenționează cu un miliard de lei canalele de streaming Netflix și Disney – adică 200 milioane de euro – dar nu are...

Premierul Netanyahu și șeful CIA, William Burns, au discutat despre o „pauză” în operațiunile militare din sudul Fâșiei Gaza

Prim-ministrul israelian Benjamin Netanyahu şi şeful CIA, William Burns, au discutat miercuri la Ierusalim despre o posibilă 'pauză' în operaţiunile militare în sudul Fâşiei...

Trump nu a putut ajunge la sărbătoarea lui Putin, pentru că vremea a fost cam Stormy

Ilustrație: Laurențiu Mușoiu Omul care a anunțat că poate pune capăt războiului din Ucraina în 24 de ore, Donald Trump, regretă că nu a...
Ultima oră
Pe aceeași temă